Šta je novo?

POMOC! los bios na grafickoj

B

BLOB

Guest
zeznuh se juce i sjebah bios na grafickoj , ima li pomoci , nece ni da upali monitor mrtva totalno ni masina ne ide dalje sa njom . kartica je radeon le

postoji li neka fora da se ovo ispravi , mislim da ne ali ????

ubicu se glupi autoexec.bat nisam pogledao sta izvrsava ubicu se

Mislim da sam negde citao da je moguce ubaciti neku PCI graficku u plocu, u biosu podesiti da se ona koristi i nakon toga dici sistem i flashovati bios za tu kartici ciji je bios los (koja se naravno pritom nalazi u AGP slotu).

Nemam ni ja iskustva sa ovim, ali je kao sto rece SnakeEyes
PCI ili ISA kartica neophodna...

Na sledecoj adresi naci ces potrebno za fleshovanje:

http://www.radeon2.ru/

a prvi put sam o ovoj mogucnosti vidio u helpu programa Radedit:

"Always have a PCI or ISA video card available for use in recovering your system in case anything goes wring with the flashing process."

znaci ima spasa , hvala na pomocii nadam se da cu uspeti da je ozivim nasao sam da uzmem neku matrox pci za 6 eura i milenium 2 za 9 eura.

dobar ruski sajt madaovo sto sam ja nasoo je bilo na nekom drugom , ali *****a me rusko uputsvo pa je ubih. htedoh od mog radeta le da napravim obicnogb redeon ddr na 175 defult klok memorije i jezgra i da ne bi morao da palim u silnim tweakerima hyper z i ostala ******.

sutra cu videti sta se desava.

definitivno ima spasa... barem tako pise i na sajtu Ray Adamsa... (pogledajte forum)

oziveo sam karticu i sad radi sa radeon ddr biosom koji je klokovan na 175 core i mem. nema vise le :)
platio sam ceh kupivsi jednu matrox millenium 2 pci sa 4mb

doticna se i prodaje za 10 € +(matrox) mada je mozda ostavim za pomocnu kartu.

hvala na savetima ne bi mi palo napamet ovo sa pci graf.

BLOB je napisao(la):
oziveo sam karticu i sad radi sa radeon ddr biosom koji je klokovan na 175 core i mem. nema vise le :)
platio sam ceh kupivsi jednu matrox millenium 2 pci sa 4mb

doticna se i prodaje za 10 € +(matrox) mada je mozda ostavim za pomocnu kartu.

hvala na savetima ne bi mi palo napamet ovo sa pci graf.

jevtino si prosao.
jel moze ta matroxica da pusti divx, na jakom procesoru?

jaksa je napisao(la):
jevtino si prosao.

Za tu cenu je zmajns prodavao G200 PCI sa 8MB rama.

Alexandar je napisao(la):
Za tu cenu je zmajns prodavao G200 PCI sa 8MB rama.

jevtino = nije s**bao radeona :beat:

jaksa je napisao(la):
jevtino si prosao.

Moze bez ikakvih problema. Jedino se pazi verzije sa 2MB jer si u 1024x768 osudjen na 16bit pri cemu je DivX jeziv. No, najbolje resenje za te pare je upravo ovo sto Alexandar kaze, a nije da ne moze da se nadje.
Inace, upravo izmedju ostalog, za G200 je Matrox krajem septembra izbacio XP drajvere. Svaka cast.

divx filmovi sa ovom karticom rade ok isti ko i na radetu mada nisaim nesto mnogo zagledao. trebala mi je kao ispomoc koga zanima moze da mi ostavi porukicu na mail [email protected] verovatno ce cena ici dole.
s obzirom da s3 sa 1 mb prodaju za 4-5 € ovo mi je bila ok cena za ovog matroxa bilo mi je hitno.A ko prodaje g200 za 10 € ili ko ga nadje naka mi javi uzecu ga ja sebi mada nisam vidjao.Radeon ddr vrsi posao a da se ni malo ne igram i ovaj matrox bi sluzio sasvim ok.

Nazad
Vrh Dno