Konfiguracija treba da izvuce uglavnom RPG-ove (Kotor2, Gothic3 kad izadju) i FRP-ove (NWN2 kad izadje) ali nadje se i neka strategija (Rome TW),a i vrlo vrlo retko neki FPS (Max Payne 1,2). Znaci prilicno jako. I da traje par (1-2) godina, znaci da ne seku igre posle mesec dana.
Umalo da zaboravim neke napomene.
Prvo trebaju mi i cd-rw i dvd-rw odvojeno.
Drugo treba mi i monitor, neki flat, tft nikako mnogo su skupi i ne mogu nikako da se naviknem
Trece zvucnici mi ne trebaju vec sam dobio za rodjendan Altec Lansing 251 5.1 zvucnike, znaci treba i neka dobra zvucna da podrzava 5.1.
Unapred hvala svima.
A da molim vas bez svadjanja oko Nvidia/Ati stvari.Ja sam licno vise za Nvidiu al nema veze, mogo bi i neki 9600XT.
I da, glavni cim mi je koju maticnu, procesor bi trebalo da bude Barthon (ako nadjem), mada bi mogao i neki Pentium 4, o 64-bitnim ni ne razmisljam.
Pozdrav svima.
Umalo da zaboravim neke napomene.
Prvo trebaju mi i cd-rw i dvd-rw odvojeno.
Drugo treba mi i monitor, neki flat, tft nikako mnogo su skupi i ne mogu nikako da se naviknem
Trece zvucnici mi ne trebaju vec sam dobio za rodjendan Altec Lansing 251 5.1 zvucnike, znaci treba i neka dobra zvucna da podrzava 5.1.
Unapred hvala svima.
A da molim vas bez svadjanja oko Nvidia/Ati stvari.Ja sam licno vise za Nvidiu al nema veze, mogo bi i neki 9600XT.
I da, glavni cim mi je koju maticnu, procesor bi trebalo da bude Barthon (ako nadjem), mada bi mogao i neki Pentium 4, o 64-bitnim ni ne razmisljam.
Pozdrav svima.