U prilici sam uzeti G3, Z2, S5, Note3, nekako se dvoumim izmedju ovih modela pa bi molio vasu pomoc...
Nekako sam najblize kupnji G3, imao sam prije G2 pa ono....
Hvala....
Pozdrav
Ne vidim šta g3 može da traži pored note 3 iako je noviji. Ekranom su svi razočarani, baterija slabija, kamere su tu negde, note ima stylus i vrhunski amoled, još ako pričamo o g3 verziji sa 2 gb rama onda je sve jasno.
Kad njega izbaciš ostane ti da odlučiš hoćeš li phablet ili telefon koliko god i oni bili cigle. Ako ćeš phablet onda note, ako ne onda... šta ti se više svidi od ova dva. Z2 je možda na papiru jači ali je kockasta cigla koja slika samo u hladua Samsung ima Knox koji te sprečava da prčkaš po sistemu ako imaš garanciju. Probaš oba kako ti leže i odlučiš...
Manji sigurno nije ali ima bolji odnos velicina kucista/velicina ekrana. Nesto ih ne vidim po oglasima, ni jedan jedini na mob. svetu.
LG
G3 32GB
550 € (NEMA U PRODAJI)
star 1 dan, gold and white colors, sim free, cena fixna, samo poziv, bgd centar garancija eu 2 god
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari