Šta je novo?

pomoc! iPhone to HTC - contacts...

core.graphics

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2006
Poena
390
kako da prebacim kontakte sa iPhona na HTC Desire.... nemam pojma ... tj. ne znam kako pomocu iTunes-a da sacuvam samo kontakte.... recimo u Windows address book .... a sto se tice HTC sync-a video sam gde ima da povuce kontakte... to nije problem.... nego budjavi iTunes i iPhone me zezaju....

molim Vas pomozite mi....
mrzi me ma kucam sve ponovo... :S:

:bottle:

Ako imaš Outlook (ne računa se Express) iTunes će sinhronizirati kontakte sa njim a onda isto to samo u suprotnom smeru sa HTC sync-om.

Mozesh da sinhronizujesh iTunes sa gmailom, a taj HTC ako je Android dalje cesh lako...

Upravo, tako sam se i ja prebacio, bukvalno 2 minuta posla sve zajedno.

evo gotovo......

1. http://my.memova.com (napravio account + instalirao na iPhone isto to!) odradio sync izmedju iPhone-a i sajta....
2. kada su se kontakti pojavili na sajtu memova... isao sam Export. sacuvao je u csv. formatu na desktop
3. idem na Gmail, account... Import, selektijem fajl csv. koji sam export-ovao sa Memova.com
i kad su se pojavili na gmail-u vec su bili u u telefonu (HTC-u)....
zaobisao sam iTunes... jer jednostavno ocima ne mogu da ga gledam.............

i po meni je ok imati kontakte na recimo tom http://my.memova.com i Gmail-u jednostavno na sigurnom su .... cak se i lakse edituju nego u Outlook-u.

a , posebno mi se svidelo dok cackas , modifikujes na svom gmail accountu.... bukvalo se odmah pojavljuje na androdiu.... samo ukljucis auto sync..... prava stvar!

Poslednja izmena:
Mnogo si ti to iskomplikovao, zato i mislish da je itunes losh, a ono nema jednostavnije :)

Imash u iTunesu samo da chekirash "sync with gmail", on sve sam uradi za 5 sekundi, i josh 5 sekundi da prebaci u bilo koji fon koji podrzava sinhronizaciju sa googlom :)

Ali nije ni chudo kad si sa iPhone-a preshao na kopiju iPhone-a :d

Poslednja izmena:
Mnogo si ti to iskomplikovao, zato i mislish da je itunes losh, a ono nema jednostavnije :)

Imash u iTunesu samo da chekirash "sync with gmail", on sve sam uradi za 5 sekundi, i josh 5 sekundi da prebaci u bilo koji fon koji podrzava sinhronizaciju sa googlom :)

Ali nije ni chudo kad si sa iPhone-a preshao na kopiju iPhone-a :d

pokusao sam da budem kul sa iTunes-om , ali nece nesto..... :trust:
vise volim kad se tel pojavi kao USB storage , pa krcam do mile volje.... i nekako brze ide transfer , tako mi se cini......

Ma navika je cudo :)

A i moguce je da iTunes radi loshe u Windowsu, ni ja ga nikad nisam koristio tamo :)

je l ovo guru prešao sa ps-a na apple fanatizam? dugo nisam bio na benchu, izgleda :)

Vrh Dno