drapin je napisao(la):2) Boot-ujes disketom za win95/98/ME, prvo startujes smartdrive, pa onda startujes winnt.exe iz i386 foldera na CD-u...to je "nezvanicni" nacin, kazu da moze i tako, licno nisam probao...
BeastMaster je napisao(la):može i tako, probano tj. rađeno više puta:wave;
\windows\system\ ili \windows\command\ zaboravio sam višeluka.l je napisao(la):Ja sam sa 2k resio na onaj nacin sa disketama (izvinjavam se za off topic). Onaj sistem sa i386 radi, ali meni recimo na sistemskoj 98-ice nignde nema smartdrv-a! Na CDu instalacionom takodje ga nema, tako da ne znam gde da nadjem smartdrv!?
pa moraš ga ručno dodati, a ako me sećanje ne vara nalazio se u windows\command direktorijumu i to dva fajla: smartdrv.exe i smartdrv.sys.. pozdravluka.l je napisao(la):Ja sam sa 2k resio na onaj nacin sa disketama (izvinjavam se za off topic). Onaj sistem sa i386 radi, ali meni recimo na sistemskoj 98-ice nignde nema smartdrv-a! Na CDu instalacionom takodje ga nema, tako da ne znam gde da nadjem smartdrv!?
Pozdrav! :wave;
BeastMaster je napisao(la):pa moraš ga ručno dodati, a ako me sećanje ne vara nalazio se u windows\command direktorijumu i to dva fajla: smartdrv.exe i smartdrv.sys.. pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari