Šta je novo?

pomoc ( HTC Touch Dual)

• Začetnik teme enco93
  • Datum pokretanja
E

enco93

Guest
e ovako, nov sam na ovom forumu, i jedva ovo nadjoh. dakle, da li je moguce na mom htc touch dual-u , jeste da je stariji,ali da li moze da se ubaci noviji windows? tipa 6.5? i ako moze ima li negde neki tutorial, bio bih mnogo zahvalan da mi neko odgovori,posto sam trenutno bez neta, a sa mobilnog ne mogu otvoriti lepo ovu stranicu, molio bih da ako neko zna napise mi mailom na :
[email protected]
takodje,da li ima nekih aplikacija dobrih za ovaj mob?

unapred hvala
pozdrav

Pozz, moze prijatelje, ja sam ubacio softwer 6.5, sve je otisao glatko samo moj htc ima touch screen ulomljen, nece da radi touchscreen, znaci posle flesovanja treba da pritisnim u touch screen a moji je pokvaren. idi kod xda developers, tamo mozes bez problema da nadjes kako i sta treba, budi pazljiv, treba prvo da ubacis neka stabilna radio firmware sa sto wm 6.5 hoce da radi, nije nesto sve to je lako, ja sam pre 6 meseci ubacio win 6.1 u engleski jer moj je bio u svajcarski. a sada imam wm 6.5 u engleski samo ne mogu da da koristim.

Poslednja izmena od urednika:
jel mozes molim te da mi posaljes link na xda developers-u, jer ne umem da nadjem, ne znam , ako ti nije problem?
hvala puno

Vrh Dno