Šta je novo?

Pomoc hitno!

nnn753

Slavan
Učlanjen(a)
12.11.2009
Poena
310
za manje od nedelju dana kupujem laptop
budzet je manje-vise neodredjen ali uglavnom ne prelazi 65000
ono sto mi je najbitnije je:
1.kvalitet - da bude sto duza garancija ili eventualno da postoji mogucnost produzetka garancije, dobra izarada, dugovecnost (da se ne kvari svako malo i da traje sto duze)
2.dobra graficka i procesor - da moze da pokrene novije naslove kao sto su Dragon Age - Origins, Mass Efect 2, Borderlands, GTA4, Sims 3(ne mora da bude na high podesavanjima ali barem na medium)
3.tastatura i touchpad - da bude ugodna za kucanje a touchpad da bude po mogucnosti multitouch i sto veci
4.ekran velicine do 16"

gledala sam na sajtovima raznih prodavnica kao i u njima razne modele ali najvise mi se svideo jedan acer http://www.laptopcentar.co.rs/product/ACER-Aspire-5740G-334G64MN-25201003
mana mu je sto nema bluetooth ali to moze da se sredi
ako imate bolje predloge molim vas da mi pomognete oko ove kupovne posto mi je ovo prvi laptop tako da nemam pojma koji proizvodjac je dobar a koji ne(cula sam da je hp jedan od vodecih kao i da je toshiba poznata po kvalitetu...)
HVALA unapred!:)

Taj Acer nije loš, samo ima 12 meseci garanciju, mislim da kod nas samo Dell i Toshiba daju trogodišnju garanciju, pogledaj Toshibu Satellite L505-13Z (24m. garancija) 71.000,00 ili Dell Inspiron 1750 C2D T66 pink 62.499,00(36m. garancije).

Poslednja izmena:
taj acer ima bolje karakteristike ... u toshibi kod nas su prilicni smradovi kad dodje do iskoriscenja garancije ... da ne duzim, taj acer je vrh bilo bi jos bolje da ima i5... nebitno.. danas ti je u gigatronu popust, cena - pdv kao oni placaju sto dodje 18% jeftinije ja bi to iskoristio da sam na tvom mestu :) pogledaj i http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/18312 ja imam ovaj i zaista sam prezadovoljan, grafika je losija jedno 30% od te sto ima acer ali win 7 aero je 5.1 a gaming grafika 6.4.. jos ako bi ga dobila za 40 i kusur hiljada nema boljeg :) ili idi danas u usce i izaberi neku zver za 650 evra ! akcija je samo danas! pozdrav !

Poslednja izmena:
malo mi je sad kasno da idem u gigatron :p ... koliko sam ja cula garanciju acera mogu da produzim na tri godine uz doplatu... a sto se tice te toshibe prevazilazi budzet tako da ne dolazi u obzir... a asus bi jedino kupila neki i N serije ...hvala na savetima... imam jos nekoliko dana pa cu jos malo da pretrazujem net...:)

Nazad
Vrh Dno