Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Eto posto sam imao malih ili velikih problema sa mojim Club3D Radeonom 9700 (non pro) tipa cold boot(pistanje, bacanje compa u standby prilikom ukljucivanja) odlucio sam po preporuci koju sam dobio od vecine ljudi na ovom forumu da promenim moje napajanje od 300W sto sam ja i ucinio kupivshi Chieftec 360W DualFan. Medjutim, problem uopste nisam resio, stari dobri cold boot je nastavio da se desava istom zestinom kao i pre. U cemu je problem sad ni sam nisam pametan da zakljucim. Imam plocu Gigabyte GA-845PE i P42,4B i posle rastarta kompjutera posle cold boota sve radi super i u igrama tj i u 3D i u 2D. Opet na rage3D sajtu pored imena ove ploce nama oznaka nekompatibilnost sa radetom i slicno. Neko mi je ovde preporucivao da iskljucim Fast Writte sto ja nisam radio, posto ne znam zasto mu to sluzi, ali pretpostavljam da ima neku svrhu. Jedino mi mislim preostaje da zamenim plocu jer mi sad ona prva pada ne pamet. A neznam ni koju bih mogao da uzmem, a da sam siguran da mi nece praviti problem, posto mislim da kartica nije problem jer ona osim cold boota nema nikakve probleme.
Moze neki savet ?
Moze neki savet ?