Šta je novo?

Pomoc hitno!

Znachi nemaaaa temp-a😀 u prevodu.

Evo pokusao sam kod sebe experiment sa RecoverMyFiles: uradio isto sto i on, izvrljao nesto u postojecem fajlu, isao na exit, pa OK i onda pokusao da povratim fajl - nece, tj pronalazi nov fajl.
Neka ideja?

nemoj da experimentises nego daj njemu da proba

Ne mora da znači da je recovered file u istom dir-u. Ja nisam baš siguran gde ga office drži. Po meni je najbolje da poslušaš to što su ti rekli, da pretražiš čitav disk a onda iz npr. Getdataback koristiš pretraživanje (prikaz samo obrisanih fajlova i tako to) da bi našao nešto što je obrisano u to i to vreme itd. itd.

problem je shto chesto aplikacije prave temp.fajlove ali ih nazivaju specifichno pa i da prevrshlja nekim programom tipa data recovery teshko moze da prepozna o kom je fajlu rech.Ako ima string sa datumom brisanja mozda i poveze nekako o kom se fajlu radi....

Tacno tako. Otisao sam kod coveka i ispostavilo se da ima Norton recycle bin, pa smo prvo pokusali restore odatle: nazalost ima zilion raznih tmp fajlova medju kojima smo neke prepoznali kao wordove pa sam pokusao da ih otvorim - nije upalilo. Onda sam pokusao sa Recover My Files: program je pronasao dokumente koji nisu obrisani:zgran: Konacno, isprobao sam neki DOC Regenerator, specijalizovan za restore prepisanih dokumenata. Program je pronasao neke koji su obrisani pre godinu dana, ali nije mogao da rekostruise ovaj danasnji. Apsurd, najverovatnije smo prckanjem po recycle binu nesto zeznuli pa zato nije mogao da pronadje.

Nazad
Vrh Dno