Šta je novo?

POMOC GTA IV

• Začetnik teme Začetnik teme acok97
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acok97

Cenjen
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poena
151
Treba mi pomoc . Naime , sad sam uzeo za starog novi komp i htio sam da igramo gta 4 u lanu . Znaci ja idem cellphone -> multiplayer -> player match -> lan -> free mode ( ocu da snimam video za YOUTUBE ) -> onda create match ( private slots none ) . I problem je u tome sto jedno 5 sek crna slika
i onda izbaci DISCONNECTED FROM GAME SESSION . Mozda sam malo pogresio
redoslijed ali to nema veze . Imali neko ideju u cemu je problem i kako da ga
fix ? Zahvalan svakome ko pomogne . Odma dajem zahvalnicu .

Za pocetak promeni drajvere, ubaci najnovije i stavi sve patch-eve za GTA. Srecno.

P.S. Nemas ovde zahvalnice...😛

zahvalnica, lol

Za pocetak promeni drajvere, ubaci najnovije i stavi sve patch-eve za GTA. Srecno.

P.S. Nemas ovde zahvalnice...😛

Mislim ljudi nemojte srati , znaci moj problem je :
Ljudi , da li je iko od vas igrao u mrezi . Ne mislim na hamachi , mislim na
dva racunara umrezena. Kako je radilo , i kako ste uspjeli , ako je neko
uspio molio bih da mi objasni da li je imao xliveess , games for windows live ,
i sto je najvaznije da je igrao sa narodnom . Molio bih vas da mi pomognete, stvarno mi je vazno.Ja imam gta iv narodnu sa 1.0.3.0 patchem i xliveless.

zabranjeno psovanje ! :smackbum:

Mislim ljudi nemojte srati , znaci moj problem je :
Ljudi , da li je iko od vas igrao u mrezi . Ne mislim na hamachi , mislim na
dva racunara umrezena. Kako je radilo , i kako ste uspjeli , ako je neko
uspio molio bih da mi objasni da li je imao xliveess , games for windows live ,
i sto je najvaznije da je igrao sa narodnom . Molio bih vas da mi pomognete, stvarno mi je vazno.Ja imam gta iv narodnu sa 1.0.3.0 patchem i xliveless.

Idi na svoj SK i psuj k'o kocijas i poklanjaj zahvalnice!:test:

Da li si probao bez xliveless-a? Možda te on zeza. Mada postoji i mogućnost da neće uopšte raditi bez originala.

Da li si probao bez xliveless-a? Možda te on zeza. Mada postoji i mogućnost da neće uopšte raditi bez originala.

HVALA TI , USPJELO JE , EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HVALA TI , USPJELO JE , EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gde je zahvalnica za nisliju?:banana:

A ne's takvog naci od Doboja do Dervente :d

Nazad
Vrh Dno