Šta je novo?

Pomoc -graficka ili nesto drugo??

kondenzator

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poena
319
konfiguracija iz potpisa,problem je nastao pre neki dan kada je na sekundu nestalo struje i ugasio se komp,upalio sam ga opet i problema nije bilo narednih par sati,e onda je krenuo karambol,poceo se zapucavati komp dosta cesto-prilikom cackanja mozile,winampa......slika se zamrzne a komp jos uvek radi,ekran nekad bude crn,nekad plav,nekad siv-zavisi kako kad,posle toga pomaze samo restart
sledece-posle paljenja kompjutera desava se da mi odmah pri paljenju izbaci "display driver has stopped responding" , sledece-posle par minuta mi hard disk odlepi,tj zakuca upali lampicu i potom se ugasi-i onda opet "hard reset"-sledece,probam da upalim bad company 2 i izbaci mi error moram da reinstaliram igricu-uradim ja lepo novi svez win 7 64 bit aposle svih stelovanja i drivera nestade mi zvuk,nece i nece itd,dok se nije pojavio posle par restarta a posle opet "display driver has stopped responding" i tako u krug
sta sam uradio-otisao kod drugara i na komprewsoru izduvao svaki moguci deo od prasine-sklopio sve opet ali mi se opet desilo da mi driver zapuca i da se zamrzne slika-da li neko ima neko normalno objasnjenje ili da zovem moldera i skali posto stvarno vise ne znam sta se dogadja,da li je graficka problem-ili napajanje...??? p.s. nista nije klokovano :wall:

evo i slicice neke

Prilozi

• prob.PNG
    prob.PNG
    1,002.7 KB · Pregleda: 50
Nazad
Vrh Dno