Šta je novo?

Pomoc Dzedaji:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Kako da uzmem prokleti mac? Uvek mi se spusti onaj poklopac:)
Nemojte da me zezate nego pomozite:)

Broz je napisao(la):
Kako da uzmem prokleti mac? Uvek mi se spusti onaj poklopac:)
Nemojte da me zezate nego pomozite:)

pa jesi li ti nindza ili...
probaj sa 'Pull' ;)
to ti jedna od Force mogucnosti, naravno sa 'Speed'-om brze stignes do poklopca i kad pridjes na par metara do poklopca, on nije zatvoren do kraja i 'Pull" ... privuces ga sebi
moj predlog je da 'Push' i 'Pull' stavis na Q i E na tastaturi ako igras sa W,A,D,S za napred,levo,desno,nazad..mis'im bar meni tako odgovara
poz

pazi ovako... prvo upotrebis force push na ona 4 mala kolca na glavnom stubu. zatim ides na lift. kada dodjes dole liftom, upotrebiss force speed, ides ka kavezu i upotrebus force pull.

pazi, moras ovo vrloooooo brzo izvesti, tako da ne ocajavaj ni posle 10 pokusaja :)

Bas kako sto je miroslav rekao brzo sve to izvedesh pa ga povuci ;) , a posle toga pocinje loodilo - nikad je bolje sibanje sa macem.

btw. Sta si toliko cekao matori sa tom igrom, ili si se proteklih par meseci zabo kod tog dela, pa si sada skupio snagu da nas pitas? ;)

Ma ja ne igram uopste igre nego sam je dobio za rodjendan pa eto - primio sam se:)
Mozda jednog dana i bude od mene neki gamer;)
Inace presao sam avetinju a sto je najgore to sam i ja radio ali je trebalo malo preciznije...

pozdrav i hvala svima:)

Nazad
Vrh Dno