Šta je novo?

POMOC.....Chieftec Dragon USB raspored zica

pole

Čuven
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
619
Jedan problem i jedno pitanje.
Imam Dragon DG1BD-U.....mislim da je to oznaka kucista.
Znaci ono sa 80x80 fanovima nazad i HDD postavljenim uzduzno u odnosu na kuciste (ne popreko).

E sad.........rec je o front USB panelu koji je smesten odnosno ugradjen u kuciste.
Potreban mi je raspored zica na kraju tog USB kabla koji ide na plocu kako bi taj front panel radio.
Boje su sledece narandzasta, crvena, zuta, zelena, crna (tanja zica), crna (deblja zica), ljubicasta, plava i braon.

Mesta za zice ima 9
Svaku od rupa sam oznacio brojem.
Evo OVAKO izgleda taj prikljucak na kraju USB kabla:

------------------
[1] [2] [3] [4]
[5] [6] [7] [8] [9]
------------------

Molio bih nekoga ko ima identicno kuciste da mi napise tacan raspored gledajuci sliku koju sam postavio na dnu thread-a i to po sledecem principu:

narandzasta 1
crvena 4
plava 6
crna (deblja zica) 2
braon 7
crna (tanja zica) 5
..........itd

A pitanje glasi.......da li je moguce da je nesto riknulo na prednjem panelu (jer je pokusaj da se taj panel prikljuci na USB 1.1 plocu rezultirao neuspehom i promenom redosleda zica na dzek-u)???????
Predhodno sam bio oznacio tj. napisao taj raspored ali sam to izgubio pa mi je taj prednji USB panel trenutno neupotrebljiv........

Jedno VELIKO HVALA svima unapred.

Prilozi

• USB_redosled_boja.gif
    USB_redosled_boja.gif
    4.3 KB · Pregleda: 422
Poslednja izmena:
Ako ti je prikljucak iz jednog dela nemozes da pogresis,ta 10 rupa nije ni otvorena tako da nemozes ni da ga prikljucis.Ako ti nije iz jednog dela djek pogledaj na plocici kako je vezano, raspored boja zica.Posto su ti boje malo nestandardne.

Poslednja izmena:
pole je napisao(la):
Jedan problem i jedno pitanje.
Imam Dragon DG1BD-U.....mislim da je to oznaka kucista.
Znaci ono sa 80x80 fanovima nazad i HDD postavljenim uzduzno u odnosu na kuciste (ne popreko).

To se u narodu zove mali crni chief.
Detaljnije "mali crni dragon za vratima i USB/FW konektorima napred.

Zice idu:
braon, narandzasta, zelena, plava
crna-tanja, crvena, zuta, crna-deblja, ljubicasta

I tako je na svim Cheiftec kucistima.

Pozdrav!

p.s. ne treba zahvaljujes svima, samo meni :D

Onda VELIKO HVALA tebi SASA.

Pozdrav

Vrh Dno