alexistalis
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.03.2016
- Poena
- 51
Zdravo, iskreno se nadam da neko moze da mi pomogne odlepila sam jer mi je ceo dan otisao na traganju po internetu za resenjem.
Pre instalacije, pokrenula sam Upgrade Advisor za 7icu i kazalo je da moze da radi na mojim komponentama.
Instalirala sam Windows 7 Ultimate preko XP i sve je proslo bez ikakvih problema dok nije doslo do paljenja OS po prvi put, samo se upalio crni ekran sa treptecim kursorom i nista se ne desava.
Otkacila sam sve USB/ove, CDove, Joypade, TV jedino sam ostavila mis, tastaturu, monitor i napon.
SAFE MODE mi ne otvara
U BIOSu
Pod Main:
Primary IDE MASTER> NOT DETECTED
Primary IDE SLAVE> NOT DETECTED
Dok prepoznaje Hard kao Third IDE MASTER i ne znam kako to da zamenim.
Pored toga, u Boot padajucem meniju, kao 1st Boot Device mi stoji taj hard.
Posle sam narezala instalaciju na CD i promenila 1st boot device na cd u nadi da cu moci makar ponovo da pokrenem instalaciju ali OPET CRNI EKRAN.
Posle sam menjala IDE u AHCI i pokusavala SAFE mode nekako da upalim ali nece.
Palo mi je na pamet da nije mozda instalirana 64bit na 32bit pa da je zbog toga, stagod da je, da li neko moze da mi kaze kako da pokrenem opet instalaciju??:wall:
Pre instalacije, pokrenula sam Upgrade Advisor za 7icu i kazalo je da moze da radi na mojim komponentama.
Instalirala sam Windows 7 Ultimate preko XP i sve je proslo bez ikakvih problema dok nije doslo do paljenja OS po prvi put, samo se upalio crni ekran sa treptecim kursorom i nista se ne desava.
Otkacila sam sve USB/ove, CDove, Joypade, TV jedino sam ostavila mis, tastaturu, monitor i napon.
SAFE MODE mi ne otvara
U BIOSu
Pod Main:
Primary IDE MASTER> NOT DETECTED
Primary IDE SLAVE> NOT DETECTED
Dok prepoznaje Hard kao Third IDE MASTER i ne znam kako to da zamenim.
Pored toga, u Boot padajucem meniju, kao 1st Boot Device mi stoji taj hard.
Posle sam narezala instalaciju na CD i promenila 1st boot device na cd u nadi da cu moci makar ponovo da pokrenem instalaciju ali OPET CRNI EKRAN.
Posle sam menjala IDE u AHCI i pokusavala SAFE mode nekako da upalim ali nece.
Palo mi je na pamet da nije mozda instalirana 64bit na 32bit pa da je zbog toga, stagod da je, da li neko moze da mi kaze kako da pokrenem opet instalaciju??:wall: