Šta je novo?

Pomoc ako moze...

Rancesco85

Cenjen
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO
Matična ploča
MSI MAG B550 TOMAHAWK
RAM
Corsair VENGEANCE LPX 32GB (4 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz
GPU
ASUS ROG Strix GeForce RTX 3060 Ti V2 8GB GDDR6
Storage
Samsung SSD M.2 500GB 970 EVO & Kingston SSD M.2 500GB NVMe PCIe SA2000M8
PSU
Be quiet! PURE POWER 11 600W
Kućište
Be quiet! PURE BASE 500DX
Monitor
Philips 246E9QDSB
Miš & tastatura
Redragon Shiva K512 & Redragon M601 Centrophorus
Mobilni telefon
Apple Iphone 15 Pro 128 GB
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198070367436/
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Mobilni internet
imam problem sa grafickom kod ujaka pa mi opet treba pomoc... Grafika je NVidia 8400 GS, sistem je win 7, cesto se desi da se boje gube ( vrati mislim na 256 boja ) i rezolucija se promeni na 640x480 onda zakuje i dok ne restartuje nista...Onda opet normalno neko vreme nekada 15-20 min, nekada 2-3 sata pa opet isto... Jel graficka prsla i treba da se menja ili je nesto drugo? Menjao sam drajvere,stavio najnovije ali isto sve...

Meni se isto desavalo sa 8600GT u kombinaciji sa Gigabyte maticnom,na dva razlicita compa.Vadjenje grafike iz slota i resetovanje biosa maticne pomoglo.

Meni se isto desavalo sa 8600GT u kombinaciji sa Gigabyte maticnom,na dva razlicita compa.Vadjenje grafike iz slota i resetovanje biosa maticne pomoglo.

Problem je sto je maticna vec menjana, stavljena je Asusova pre nekog vremena ali i dalje se isto desava...

Onda je sigurno karta,ako je silent stavi joj neki vent preko hladnjaka silikonom cisto da probas.

ili jednostavno preoveri temp...

proveri temp, i/ili zameni pasu, a mozes i da flesujes poslednji BIOS kako na ploci tako i na grafickoj, a takodje mozes da rpobas i nove drajvere za chipset i graficku.

ako posle svega toga porblem ostane, menjanj graficku.

proveri temp, i/ili zameni pasu, a mozes i da flesujes poslednji BIOS kako na ploci tako i na grafickoj, a takodje mozes da rpobas i nove drajvere za chipset i graficku.

ako posle svega toga porblem ostane, menjanj graficku.

Proverio sam temp. od 85 c pa nekada dodje i do 100 c, malo i preko... Tako da ce grafika da se zameni definitivno.

vozi dok ne crkne :p .

ok izmerio si temp. a sad proveri sto je toliko vruca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno