Šta je novo?

Periferni uređaji Pomoć oko pronalaska jeftinog gaming set-a: Tastatura, miš, i slušalice

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

nestolex

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen7 5800X3D + LC Power CC-120
Matična ploča
ASUS TUF B550 Gaming - Plus
RAM
2x16Gb Kingston HyperX 3200Mhz CL16 DDR4
GPU
AMD Radeon Dual RX 6700XT, 12Gb, 192bit
Storage
V-Nand SSD M.2 970 Evo Plus 3.0 250Gb + SSD M.2 Adata Legend 1Tb 1200TBW 4.0 + WD Blue 1Tb + WD Blue 1Tb
Zvuk
SONICGEAR SPACE 3 Maroon 2.1 Bluetooth
PSU
FSP Hammer 600W
Kućište
CoolerMaster MB-511
Monitor
GIGABYTE 32" VA G32QC A-EK, 165Hz, 2560x1440
Miš & tastatura
Miš - Logitech G402 Hyperion Fury + Tastatura - MS Gaming ELITE C330
Ostale periferije
Podrum vina
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Pametni uređaji
Xiaomi Watch S1 Active
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Odlučio sam da se posavetujem sa vama, jer sam u potrazi za pristupačnim gaming set-om koji uključuje mehaničku tastaturu, misa, i slusalice 7.1 surround zvuka. Želim da pronađem set koji podržava odgovarajući program za podešavanje, sličan Razer Synapse-u ili nekom drugom. Nedavno sam naišao na nekoliko oglasa na "Kupujem Prodajem" i ovde su opcije koje su mi ponuđene:
  1. Razer BlackWidow V1 - Tastatura
    • Stanje: Korišćena, bez kutije
    • Cena: 70 evra (fabrička cena 85 evra)
  2. Razer DeathAdder V2 - Mis
    • Stanje: Bez kutije
    • Cena: 50 evra
  3. Kraken Slusalice
    • Stanje: Nova, u kutiji
    • Cena: 52 evra
S obzirom na ove ponude, pitam se da li negde u lokalnim radnjama ili online prodavnicama postoji mogućnost pronalaska istih, ili čak možda Logitech gaming set-a ili bilo koja druga marka da je pouzdana i radi posao, po pristupačnijoj ceni, uz neke trenutne popuste.
Moj budžet je oko 150-160 evra, iako se ne razumem preterano u tehničke detalje, želim da kupim set koji će mi omogućiti da u naredne 3 godine igram igre bez brige i da koristim normalno. Bilo kakvi saveti i preporuke su dobrodošli!
Hvala unapred na vašim sugestijama i pomoći.

Ne znam kako idu cene u Srb ali Razer zaobidji u sirokom luku. Hajp brend sa hajp cenama. Pricam iz iskustva, sve smo imali od izliatanih u familiji.

Pa da li imaš neku preporuku za nešto bolje u tom cenovnom rangu i budžetu? Ja sam gledao čak neke Auline modele, ali samo tastature mehaničke su okej, slušalice i miševi i ne baš toliko.

Nazad
Vrh Dno