Šta je novo?

Pomoć za konfiguraciju

dzerirajs

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
300
Pozdrav svima na forumu,
Pratim vas već duže vreme, ali se nisam javljao do sada. Potrebna mi je pomoć oko konfiguracije. Računar mi je potreban za rad u PS-u, Corel-u, pomalo Flash, igrice - često :) Cifra u koju bi trebao da se uklopim je oko 800 Eura +-100. Nije mi potreban monitor, DVD-RW, imam ISDN, ali nije loše staviti modem za ne daj bože, imam TV-FM karticu. Ne planiram tako brzo da menjam celu konfiguraciju ali bih voleo da ostavim mogućnost da ubacim brži procesor (možda neki AMD s939 to ostavlja kao opciju).
Znači:
Kućište
Napajanje
Matična ploča
Procesor
HD >80 GB
i naravno neka dobra grafika
Uz sve to ne bi bilo loše da sve to može i malo da se clockuje, mada ne verujem da bi sa time i radio zbog stabilnosti, već onako za svoju dušu.
Unapred hvala na predlozima

Gigabyte GA-K8NF-9 82е
AMD Athlon 64 3200+ s939 Venice 180е
Club-3D GeForce 6800GS 230е
1GB DDR400 Kingston 102е
Maxtor 200GB S-ATA 100е
Asus TA210 60е

AMD A64 3000 Venice
DFI NF4 Ultra Infinity
1GB DDR400 Kingston, Geil
MSI 6800GS, 256MB
200-250GB WD SATA, moze i maxtor ali gledaj da ima 3 god garancije
Kuciste po tvom izboru, pogledaj DTK, CM, Chieftec, mozes da uzmes i samo limariju, a napajanje posebno nesto tipa LC Power 6550G, Izbegavaj Chieftec od 410 i 400W, dosta korisnika se zalilo na njih.

Hvala na odgovorima,ali se izkomplikovala finansijska konstrukcija pa će nova konfiguracija morati da sačeka još neko vreme. Kada dođe red na nju nastaviću ovaj post pa da iskombinujemo nešto novo, jer će i cene verovatno biti drugačije , a i stanje na IT tržištu se neprekidno menja, pa ko zna šta će novo moći da se pronađe.
U svakom slučaju hvala na trudu.

Nazad
Vrh Dno