M
Mstevan
Guest
Potrebna mi je pomoć u vezi sa naslovom teme. Napravio sam na google doc tabelu koja se popunjava na dnevnom nivou. Tabela se sastoji od kolona koje su meseci u godini i svaka kolona ima obeležene redove od 1 do 31 (dani u mesecu). Znači danas se unese podatak u ćeliju 13 u koloni Mart, sutradan se unese podatak u ćeliju 14 u koloni Mart i tako do kraja meseca. Posle se to sve ponavlja za ostale mesece, ali to nije bitno.
Problem je što ne znam sledeće: na kraju svake kolone (ispod zadnjeg dana/reda) bih "definisao" ćeliju ali na takav način da se u njoj upisuje samo zadnji upisan podatak u zadnjoj (hronološki gledano) ćeliji. Ako sam bio dovoljno jasan, što čisto sumnjam... U principu, na kraju današnjeg dana da se u toj ćeliji nalazi podatak unet u ćeliju 13, sutradan da se nalazi podatak unet u ćeliju 14 itd, itd, itd....
Da li neko ima rešenje za ovo?
Problem je što ne znam sledeće: na kraju svake kolone (ispod zadnjeg dana/reda) bih "definisao" ćeliju ali na takav način da se u njoj upisuje samo zadnji upisan podatak u zadnjoj (hronološki gledano) ćeliji. Ako sam bio dovoljno jasan, što čisto sumnjam... U principu, na kraju današnjeg dana da se u toj ćeliji nalazi podatak unet u ćeliju 13, sutradan da se nalazi podatak unet u ćeliju 14 itd, itd, itd....
Da li neko ima rešenje za ovo?