Šta je novo?

Pomoć u vezi nokie 6120!

oknarb

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2008
Poena
301
Da li neko zna da li mogu sam da instaliram os na nokiu 6120,simbian v 9.2.
Mob mi trenutno neradi,"zapuca" se kad krene da diže sistem i ni makac,jedino vađenje baterije gasi telefon!

Naravno da ne možeš. Možeš da je flashuješ, a za početak probaj hard reset, koliko se sećam držiš 1+3+7+zelenu slušalicu i dok to držiš upališ telefon, ali da znaš, ovo briše sve sa memorije telefona, imenik, poruke...

A jel ima neki normalan nacin da se sa sa ovog telefona bekapuju/ristoruju kontakti, kalendar, notes?

Oxygene ne vidi telefon, a sa Outlook-om sam kao bogalj...

Najgore sto je sa telefonom sve u redu, iz nekog razloga Oxygene ne vidi telefon, Nokia Suite ima opciju bekap-a svega a ne samo nekih stvari. Hocu da bekapujem kontante, kalendar i notes i da uradim hard reset, posto je telefon pun svega i svaceg. Nokia Suite ce mi bekapovati i vratiti isto ******...

Najgore sto je sa telefonom sve u redu, iz nekog razloga Oxygene ne vidi telefon, Nokia Suite ima opciju bekap-a svega a ne samo nekih stvari. Hocu da bekapujem kontante, kalendar i notes i da uradim hard reset, posto je telefon pun svega i svaceg. Nokia Suite ce mi bekapovati i vratiti isto ******...

Skini novi Nokia Suite sa Nokijinog sajta i mocices da biras sta hoces da bekapujes sa mobilnog.

Skinuo, izabrao, bekapovao, hard resetovao, vratio bekap i NEMA KALENDARA $!%^#$^&@
Da li postoji i jedna stvar koje moze da radi kako treba?

Nazad
Vrh Dno