Šta je novo?

Pomoć u Corel draw-u

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Zamolio bih nekoga ko je vičan u Corel Draw-u da mi pomogne sa privremenim logo-om za firmu. Treba da fontom BAUHAUS 93 ispišem malim slovima audax , s tim što bi slovo D bilo ispisano velikim slovom (kao na slici u prilogu). Problem je što ne umem da podesim da slovo D bude proporcionalno sa ostalim slovima kao i da ga pretvorim u krive, da kasnije može da se uvećava i smanjuje po potrebi. Bio bih zahvalan za uslugu, a ako je pomoć iz Niša, vodim na kafu i sok :)

audax logo.jpg

Nisam neki stručnjak za Corel, ali evo jednog rešenja. Reč sam napisao iz tri dela: au + D + ax. Slovo D sam smanjio da odgovara ostalima po veličini.

Prilozi

• audax.rar
    7.1 KB · Pregleda: 15
Hvala obojici. Pogledah ovo što je uradio pdetlić, čini mi se da je isto kao što sam i ja uradio u prvom posto. Treba mi da slovo D bude iste debjine (proporcije) kao ostala slova. Možda nisam sasvim jasan, pa ću popodne da napišem na šta konkretno mislim. U svakom slučaju hvala na pomoći.

Ne koristim Corel tako da ces se morati snaci sa pdf-om. :d

Prilozi

• audax.pdf
    225.7 KB · Pregleda: 26
Evo drugog pokušaja :)

Prilozi

• audax.rar
    6.6 KB · Pregleda: 22
@gadafi

To je to što mi treba :) Ako ti ne oduzima mnogo vremena možeš da mi uradiš i jednu outline varijantu, debljinu linije po tvojoj proceni (bela pozadina, crna linija). Za kafu u Nišu mi pusti porukicu na pvt :)

@pdetlic

Hvala i tebi :) ako si raspoložan javi se na PM pa da odemo sva trojica na kafu.

To bi morala biti neka stvarno super kafa, pa da vozim 400 km, u jednom pravcu. Ja sam iz okoline Subotice.

Onda neki drugi put :D

Nazad
Vrh Dno