VladanFedora
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.06.2013
- Poena
- 151
Veliki pozdrav svim članovima foruma! Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko pomogao. Naime, posedujem gore pomenuti internet koji sam do instalacije Fedore koristio na Windows 7. Radio je bez problema i bio sam veoma zadovoljan. Međutim,na Linux-u naravno,imam problem sa povezivanjem. Čak ni stručnjaci u Telenor korisničkom servisu nisu znali kako da mi pomognu. Tvrdili su da modem koji posedujem ''Huawei E1550'' ne može da radi na Linux OS. Na drugim forumima,pa i ovom,pronalazio sam slučajeve gde su ljudi uspevali da reše ovaj problem ali gotovo svi su bili Ubuntu. A verujem da nije isto 
Računar prepoznaje modem,kao mobilnu mrežu. Ali ne nudi nikakvu drugu mogućnost. Pokusavao sam u podešavanjima mreže (APN) da podesim nešto ali konekcija je izostala. Što sam i očekivao s' obzirom da nije bilo nikakve instalacije...
Računar prepoznaje modem,kao mobilnu mrežu. Ali ne nudi nikakvu drugu mogućnost. Pokusavao sam u podešavanjima mreže (APN) da podesim nešto ali konekcija je izostala. Što sam i očekivao s' obzirom da nije bilo nikakve instalacije...