Šta je novo?

Pomoć: Palit ili Sapphire 2600pro ddr3?

disha_m

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2007
Poena
385
Mislim da kupim novu graficku, a pregledom postova na ovom sajtu izbor je pao na neku 2600pro ddr3 grafiku.
Posto nemam nekih iskustva sa Palit-om molio bih nekog sa iskustvom da me posavetuje da li je bolje kupiti Palit 2600pro sonic (256Mb Ddr3 63e) ili Sapphire 2600pro (256mb ddr3 70e). Iz postova sam zakljucio da su neki korisnici slali Palit na reklamaciju zbog feleričnog (bučnog) kulera, a i Palit ne koristi referentni dizajn kartice već sopstveni.
Zanima me pouzdanost pošto bih karticu narucio post expressom iz Beograda pa ne bih da se bakćem sa garancijama, uzgred, kolika je garancija na Palit (posto ne sajtu nema podataka a dotična firma ne radi do 14 januara).
I još nešto kad već ovoliko pitam, koliko mislite da vredi moj polovni Sapphire 1650pro ddr2 (još 2,5 god. garancije)? 40-45e?

U svakom slučaju Sapphire 2600pro, ipak je Sapphire proizvodjač ATI grafičkih dosta dugo, a i 3 godine je garancija! Lično i ja sam razmišljao o Palitu, ali kad sam video i Sapphire prestao sam da razmišljam!!!

Sapphire 1650pro ddr2 - licitiraj je, stavi je bez cene, pa koliko dobiješ, ako nekome baš ta treba dobićeš i ekstra cenu!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno