Šta je novo?

Pomoć oko wireless povezivanja štampača HP LaserJet Pro 1102w i laptopa

Deker

Slavan
Učlanjen(a)
04.07.2008
Poena
330
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Potrebna mi je pomoć oko bežičnog povezivanja laserskog štampača HP LaserJEt Pro 1102w i laptopa. Laptop ima instaliran windows 7 home premium. U uputstvu štampača opisuje se postupak povezivanja preko rutera i slično. Mene zanima da li je uopšte moguća direktna bežična konekcija (ako nije dobar izraz izvinite) tog štampača i laptopa, i ako je moguće, da opišete postupak (konfigurisanje) povezivanja. Unapred zahvalan, pozdrav.

Koliko mi je poznato nije moguca direktna konekcija izmedju racunara i stampaca, kao sto uputstvo kaze, stampac ide na ruter te odatle komunicira sa racunarom ....

Da ne ispadne da sam lenj, proverio sam na sajtu HP-a i nisam našao rešenje. Zvao njihovo predstavništvo ovde u Beogradu, oni me uputili na ovlašćene servise (oni navodno rade i podršku). Zvao prvog sa spiska BS Procesor, oni nemaju pojma o tome, mada, kako jedan reče, veruje da bi moglo da se tako nešto izvede, ali da im to i nije posao...

Može direktno da se pristupi štampaču, čak se i drajveri automatski instaliraju kada se povežeš bežično sa njime.Lično sam to uradio.Da nisi zaboravio da uključiš wifi deo na štampaču? Wireless kartica na laptopu mora videti njegov wifi bez problema, relativno je jak signal.

Nazad
Vrh Dno