Šta je novo?

Pomoć oko povezivanja PS3 na monitor!

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Povezao sam PS3 na Samsung 205 BW. Naravno koristivši HDMI to DVI adapter, međutim kad uključim na monitoru mi prikazuje poruku "Not recomended mod,optimal 1680x1050 60hz" tako nešto:trust:. I to ide po ekranu i ne nestaje. Pošto sam totalni početnik u ovome ako može mala pomoć o čemu se radi i kako da priključim ovo?

Da čovek ne poveruje, čim sam ubacio disk od igre radi. A u meni od PS3 neće:wall:

Verovatno ti je PS3 podešen na 1080p a monitor kad dobije taj signal izbaci upozorenje da to ne valja "tako" a ti mu klikni na OK i poruka će da nestane.

Ako hoćeš da nikad ne vidiš tu poruku podesi konzolu na 720p. Radi monitor i na 1080p ali ima taj problem da stalno izbacuje to upozorenje i moraš često da klikneš da potvrdiš. Svaki put kad pokreneš igru ili izlaziš iz nje PS3 menja rezoluciju po potrebi, i kad stavi 1080p onda monitor smara sa porukom iako ladno prikazuje 1080p signal. To je problem samo na 205bw, na ostalim monitorima koji podržavaju 1080p nema te glupe poruke.

jel neko zna kombinaciju kako PS3 privezati na CRT/LCD monitor samo sa VGA ulazom?

pitao sam i ja... nema samo adapter, nego treba i elektronika...
zovu ga Magic VGA-Box i od 50 E pa navise...

Vrh Dno