Šta je novo?

Pomoć oko odgovora za prijemni za upis visoke škole( viser )

cilebg

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2008
Poena
319
Zdravo drugari. :wave:

Ove godine upisujem Višer (visoku školu elektrotehnike i računarstva), i izašla su pitanja za prijemni na sajtu, ali ja sam od 150 uradio samo nekih 100-110 , koje sam otprilike znao.
E sada, oni nisu izbacili rešenja zadataka, malo sam guglao po netu i našao odgovore na poneka pitanja, međutim na dosta ne.
Ako neko od vas ima malo slobodnog vremena i želi da mi pomogne da rešim preostala biće mi mnogo lakše da dobijem proverene, tačne odgovore od istinskih it poznavalaca. ,)

Odustao sam od IT akademije(privatne) jer video sam loša iskustva kursadžija između ostalih i na ovom forumu, stoga smatram da mi je višer mnogo bolja solucija.

(šaljem u attachmentu dokument, sa pitanjima i mojim odgovorima na koje sam odgovorio - nadam se da su svi tačni)

ostalih 50 zadataka iz mate mi neće predstavljati veći problem, jedino možda malo trigonometrija, moraću i to malo da provežbam.

Sve u svemu, iz srednje vučem 28 bodova, nadam se upisu na budžet ako odvalim prijemni.

Hvala svima koji pomognu :wave:

Prilozi

• 2012_Prijemni_Priprema.doc
    293 KB · Pregleda: 276
36. v
42. b (trebalo bi da je)
55. v
62. b
63. v
64. b
75. v
91. v
102. a
103. b
147. a

Evo ova dva pitanja koje sam obelezio plavom nisam 100% siguran. Ako imas bilo kakvo pitanje ili ti treba pojasnjenje pisi u pp.;)

Prilozi

• 2012_Prijemni_Priprema.doc
    325 KB · Pregleda: 169
Rado bih pomogao, ali LibreOffice se ne miriše sa ovim frejmovima koje su stavili...

Evo ova dva pitanja koje sam obelezio plavom nisam 100% siguran. Ako imas bilo kakvo pitanje ili ti treba pojasnjenje pisi u pp.;)

Obojica imate gresku na pitanju 74:

74. Који је од наведених појмова оперативни систем?
а) Disk Operating System
б) Oracle
в) Netscape Communicator
г) Не знам

Odgovor je pod a) Disk Operating System

Pitanje br 74. Nisam ni pogledao,pitanja na koja je pokretac ove teme davao odgovore (obojena zuto) nisam pregledao. Samo sam dao odgovore na pitanja koja nisu imala odgovore (crveno) tako,da,da u pravu si br 74 je tacan odgovor pod a);)

Od tih pitanja ce ti doci 5 banalnih bukvalno, a matu ako znas iole rasturices prijemni i imas ces budzet debelo.
;)
Srecno i pozz

menjali su skoro

Zavisi koji smer upisuje.. ako upisuje NRT, AVT, EPO i mozda jos neki onda ima samo 30 pitanja na prijemnom..20 koja su u onih 150 i jos 10 kojih tu nema ...a za ostale smerove ide 20 zadataka iz matematike..

Mali off - ali možda malo olakšam tenziju autoru teme:

Kada sam ja davno upisivao VETŠ (koju nažalost nisam nikada završio), smer NRT, ladno se čovek sa -2 boda upisao, tako da - samo lagano...

btw - kad je ćale (finansijer,jelte) video onu listu na vratima Više, i čoveka sa -2 boda, lupio mi čvrgu i kaže "Izem ti tvoju školu" :D

Исправка:
28. в)
63. в) (ако сам добро протумачио питање, пита се где се чува)

59. и 60. су тачни, тј. 59. б) и 60. а)

Nazad
Vrh Dno