Šta je novo?

Pomoć oko neke stvari :D

Dadoh ti 5 zvezdica, al` realno...najobichniji hedovi, nishta spec :)

Važnije je pogledate klip, nadam se da ste to uradili isto :)

elem poveo sam, sada je najvažnije da tako ostane do petka, ali biće gusto tako da i dalje mi treba dosta podrške, hvala svima koji su me podržali!

Plus i od mene, mada ne znam tacno za sta... Nema veze - vazna je podrska :cool:

na KGB serverima, mada više igram 5na5 mixeve, ali ako sam na serveru onda je to kgb.

elem, poveo sam sa brojem pogleda! sada samo to treba da održim do petka, tako da ko nije pogledao neka pogleda, ko ima promenjem ip opet :D

I od mene +1.Ni ja ne znam za sta tacno...

5 bambija i od mene, neka se nađe :)

Evo i od mene jedan mada sam na dialup-u trenutno pa ne znam ni sta je u pitanju..
Poz

Kori nubaro jedna evo ti 5 zvezdica za ovaj krsh :d

nadam se da ste i pogledali, jer je to bitnije nego ocena :) rezultati se gledaju po broj pogleda :)

i hvala svima koji su pogledali, ako ste promenili ip možete opet da pogledate :D

@KAMIKAZE
Podloga za miša, ultra dobra :D

Evo ti 5, je*ala te podloga ko da je od zlata kad otvaras temu radi nje :d

zvezdice zvezdice, jel barem pogledate klip :D

Evo sad pogledao(sada sam stigao do adsl-a) i glasao opet..
poz

Brate glasao sam ali realno ako su ljudi izdvojili vremena za tvoj klip, kada pogledaju ovaj bicje im jasne neke stvari

http://www.sk-gaming.com/video/28004-RAMPage

Ovo je prava stvar.

Sto mu podmeces klipove u tockove :smash:

Sad ce taj drugi link da ima vise pregleda :d

EDIT:

A, joj! Najjaci je opis te podloge za mis :lupko:
The surface is compatible with optical mice and was developed and fine-tuned in co-operation with professional Counter-Strike players from mousesports, SK Gaming, Team 3D and compLexity.

ABARTH-ovana podloga, Sunce li ti zarko :D :D :D

Poslednja izmena:
+10ak

al ovaj drugi lik objasnjava :d

Vrh Dno