Šta je novo?

Pomoć oko kvalitenijeg povezivanja komponenti

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Imam LCD sa dva skarta, kućni bioskop sa jednim, DVD rekorder sa dva skarta i Total TV sa dva skarta.
Kada povežem Total sa TV slika je vrh, a dok povežem i DVDRec slika dobije puno šuma i izgleda očajno.
Čitam sva upustva, probao sam masu kombinacija sa skartovima i uvek isti rezultat, dok je DVDRec prikačen slika je očajna, jel može neko da mi olakša muku da sve četiti stvari povežem i da slika bude vrhunska?

Odozgo na dole, kućni bioskop, DVDRec i Total
IMG_20150621_143900.jpg

Prva slika je OK, bez DVDRec, samo Total i TV, a druga je sa prikačenim DVDRec, slika je mutna, van fokusa i puna šuma.

IMG_20150621_145026.jpg IMG_20150621_144741.jpg

si probao kombinaciju da neki od uredjaja povezes Cincevima,a ne scartom....

Nisam jer imam samo žuti, beli crveni, a kažu da su slabijeg kvaliteta od skarta.

ne mora da znaci,da je uvek bolji scart,al dobro kad kazu...:)
ako imas opciju i na TV kao ova tri podvucena Komponentna cinca(zeleni,plavi,crveni)...to ti je bolja opcija i od Scarta,i od zutog zrvenog cinca,nije bas HDMI,ali je slika dobra...
x3enfc.png

eqnjhg.png

Tnx, odo da izbunarim te kablove.

Vrh :banana:

ne mora da znaci,da je uvek bolji scart,al dobro kad kazu...
ako imas opciju i na TV kao ova tri podvucena Komponentna cinca(zeleni,plavi,crveni)...to ti je bolja opcija i od Scarta,i od zutog zrvenog cinca,nije bas HDMI,ali je slika dobra...komponent veza je ustvari analogni hd.probaj povezi az box sa tv-om,nema razlike, makar na 720p.ja sam to morao na starom lg jer su mu pocrkali hdmi portovi.:)

Znam:)khmkhm....samo meni pod E2,ne radi Komponentni(radi pod OFFW)mozda je i do Enigme....a kompozitni mi radi i Scart....

Poslednja izmena:
Prodali mi ovo, koliko su zaista dobri, ne znam ali meni deluju muški.
Prikačio sam DVDRec sa TV i slika je odlična, bolja nego što sam očekivao s tim da sam morao da prođem malo meni podešavanja na rekorderu ali za sad mi sve OK.
Bilo bi dobro kada bi sve moglo da se reši ovim činčevima, bolji su od skarta ali šta ću, još uvek mi je kombinacija, negde skartovi, negde činčevi.
Hvala svima :wave:

IMG_20150623_221928.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno