Srdjan_B
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 16.11.2021
- Poena
- 21
Pozdrav svima,
Nameravam da kupim inverter klimu kako bih grejao oko 50m2 kuće (dnevni boravak + kuhinja + kupatilo -- plan kuće možete videti u priloženom)
Da napomenem, laik sam što se tiče inverter uređaja (ovo će biti prvi inverter u kući), pa bih vas zamolio da mi pomognete oko izbora
Kuća nije izolovana (osim tavana) i zbog trenutnih cena materijala i ne planiram da je izolujem.
"Specifikacija":
Od strane čoveka koji ugrađuje klima uređaje mi je preporučena Midea Mission 2 MB-18N8D6.WIK
Pitanja:
Da li je ovo pouzdan uredjaj?
Da li imate neke druge preporuke?
Da li ću plakati kada dođe račun za struju?
U priloženom možete videti plan kuće.
Nameravam da kupim inverter klimu kako bih grejao oko 50m2 kuće (dnevni boravak + kuhinja + kupatilo -- plan kuće možete videti u priloženom)
Da napomenem, laik sam što se tiče inverter uređaja (ovo će biti prvi inverter u kući), pa bih vas zamolio da mi pomognete oko izbora
Kuća nije izolovana (osim tavana) i zbog trenutnih cena materijala i ne planiram da je izolujem.
"Specifikacija":
- zidovi 25cm
- drvena stolarija, dvoslojno staklo (ne dihtuje kao pvc ali novca za novu stolariju nema)
- stiropor na tavanu 8cm
Od strane čoveka koji ugrađuje klima uređaje mi je preporučena Midea Mission 2 MB-18N8D6.WIK
Pitanja:
Da li je ovo pouzdan uredjaj?
Da li imate neke druge preporuke?
Da li ću plakati kada dođe račun za struju?
U priloženom možete videti plan kuće.