Šta je novo?

pomoć oko grafičke

zoranc

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2008
Poena
304
Posedujem grafičku karticu ATI X 1650 PRO 256 MB. Prilikom igranja igrice FIFA 2008 igrači na prekid trče i hodaju. Da li je to do grafičke ili do nečeg drugog? Hvala unapred !!!

Poslednja izmena:
Koju konfiguraciju imas ?
Koju rezoluciju koristis pri igranju ?

Mozda su umorni pa hodaju.:D
A mozda ti i ne radi lepo taster za trcanje.

Jel ti secka slika prilikom izvodjenja kornera i slobodnog udarca?I još nešto sa čim igraš PES koji joypad imaš?Moguće je da ti glavi dugme za trčanje promeni u Setup-u na drugo dugme i probaj mene je to zezalo sa starim razvaljenim Genius-om sada imam 2x Logitech Precision-a i rade extra :)mislim da ti nije problem do grafike možda ti je potreban neki patch raspitaj se i ovdehttp://www.pesoholichari.com/vb/:wave:

^Lol kakva tema, covek postavi pitanje u vezi FIFE a ti mu odgovaras kako da resi problem u PES-u :d

Posedujem grafičku karticu ATI X 1650 PRO 256 MB. Prilikom igranja igrice FIFA 2008 igrači na prekid trče i hodaju. Da li je to do grafičke ili do nečeg drugog? Hvala unapred !!!

Zbog graficke 100%....imas 8800GTS G92 vec za oko 230 eur, to ce ti resiti probleme u simulacijama fudbala. :)

Povredio im se primicac ?
Ujela ih osa ?

imam AMD Athlon 4400,2GB ddr 2 ram memorije na 800 mhz i MSI K9N neo F mat. ploča. Instalirao sam je na prethodnoj mojoj konfiguraciji i sve je bilo ok. a dzojstici su novi i sa njima sam igrao na staroj konf. Da li je moguće da mi se greje graf. karta? Kada počnem da igram sve je ok ali kasnije je sve gore.:mad:

Potreban ti je najverovatnije novi catalist driver za tvoju graficku karticu i problem ce biti resen.Instaliraj ga pa javi rezultate.

Sa x1650pro sam terao igre sa kojima Fifa 2008, ne moze da se poredi(Bioshock, COD4,...). Mozda je tvoja karta neispravna, ili joj treba noviji drajver.

:smash:i ja sa mojom karticom pokrećem Crysis bez problema i neke druge igrice ali mi je samo problem oko FIFA 2007 i FIFA 2008:wall:

^Lol kakva tema, covek postavi pitanje u vezi FIFE a ti mu odgovaras kako da resi problem u PES-u :d

*** znas kada sam preleteo na brzinu a i pod dobrim fudbalom smatram PES btw problem sa dugmetom je moguc kod oba:D

Nazad
Vrh Dno