Šta je novo?

Pomoć oko driver za GT540

maciguZ

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poena
169
Pozdrav svima.Posedujem LG Optimus GT 540 telefon sa Android 2.1 OS-om tokom instalacije drajvera javio mi se problem koji je na slici.Drugim rečima kada hoću da ga povežem sa računarom (Win 7 Ultimate 64-bit) PC Suite mi govori da telefon uopšte nisam ni priljučio probao sam sve verzije tog drajvera,ali ne vredi.Ako neko ima bilo kakvu ideju...pretvorio sam se u uvo.Hvala svima unapred :) EDIT: Pomoć oko drajvera za GT540...u brzini sam napisao loše naslov teme nemojte mi zameriti :)

Prilozi

• drajver.jpg
    drajver.jpg
    563 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Ok,dva dana imam ovaj telefon i kada sam hteo da instaliram i ja sam naisao na isti problem,pet sati mi je trebalo da nadjem foru..
Kada spojis telefon sa USB-om,vazno je kada ti se u gornjem uglu telefona pojavi obavestenje da kliknes da spoijis telefon sa kompom,posle toga ides na postavke>SD kartica i memorija telefona>i iskljuchi "Samo memorija velikog kapaciteta"

i to je to :)

Namucio si me opasno,kucao sam preko telefona u 4.35 i crkne mi baterija pa sam morao da ustanem da ti kucam sa kompa !

Cheers !

Poslednja izmena:
HVALA TI PUNOOOO :) Stvarno...sto bi rekli od srca... ti kazes cheers ja velim U ZDRAVLJE :d

Nazad
Vrh Dno