Šta je novo?

pomoć oko crysisa ?!

ralos

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2007
Poena
319
zvučaće banalno ali pri kraju drugog nivoa kad uništim sve tenkove jednostavno se ništa ne dešava,znači cilj mi je da pronadjem civile i spasem ih ali jednostavno gde god da odem nema nigde nikog živog (za to sam se pobrinuo ).Igram na hard postavkama mada ne mislim da je to relevantno za ovaj problem...

Treba da srusis onaj radar na brdu iza, ali prvo treba u kuci pored radara da isklj/ukljic one PC-je ili sta je vec i onda krenes prema onom vodopadu i to je to. Ja sam recimo taj nivo igrao ponovo jer mi nije dao mogucnost da taj radar unistim ili sam se ja zaj... nesto.

Treba da srusis onaj radar na brdu iza, ali prvo treba u kuci pored radara da isklj/ukljic one PC-je ili sta je vec i onda krenes prema onom vodopadu i to je to. Ja sam recimo taj nivo igrao ponovo jer mi nije dao mogucnost da taj radar unistim ili sam se ja zaj... nesto.
ja imam problem kada dodjem do vodopada i kada ocu da udjem u pecinu sa onim svojim prijateljom.... pecina je zatrpana kamenjem i nemoguce je uci u nju a probavao sam igrati sa zadnjeg checkpointa al opet isto... neznam u cemu je problem :trust:

Meni se nesto slicno desilo na toj tabli, isto tako sam pobio sve, nasao onu ribu i unistio tenkove posle. Kada stignem kod vodopada nema nikog. Morao sam da restartujem nivo da bi ga presao

Da neotvaram novu temu i ja imam problem.Posle one misije u pecini kada izadjem iz pecine docem u semu sa ledom i pocne odbrojavanje kao nalazim se na kraju mape bla bla bla i posle 10 sek umrem.Sta da radim ?

Vrh Dno