Ube
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2012
- Poena
- 152
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800 X3D
- Matična ploča
- MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
- RAM
- 2x 32GB G.Skill RipJaw CL28
- GPU
- Sapphire AMD Radeon 9070 XT Nitro +
- Storage
- Crucial T700 1TB + WD Black SN850x 2TB
- Zvuk
- Jabra Elite 45h
- PSU
- NZXT C1200 Atx 3.1
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- Samsung Odyssey G8 34inch OLED
- Miš & tastatura
- MX Mechanical and MX Master 3s
- Ostale periferije
- Logitech Brio
- Laptop
- HP Elitebook 840 G8
- Tablet
- iPad Pro M1 11'
- Mobilni telefon
- iPhone 12 Pro Max 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Pre svega, da li neko ovde koristi matlab kako bi mi pomogao? 
Potreban mi je algoritam za automatsko deljenje signala na segmente.
Signal u sebi sadrzi recimo 11 segmenata ali neka bude X segmenata, koji su 90% isti, i izmedju kojih je pauza.
E sad, mene interesuje da li postoji negi algoritam, ili funkcija koja mi može pomoći kako da podelim taj signal u X segmenata, kako bi obrađivao svaki segment posebno, a ujedno da i kasnije pozovem sve segmente ako mi zatebaju. Bez te pauze.
Ja to mogu jako lako ručno da uradim, ali meni treba automatska detekcija. Da kada pokrenem program, da on automatski sve sam uradi.
Pada mi jedna ideja na pamet, da se to preko offset-a nekog uradi sa prozorom gledanja u budućnost, da ako naiđe na signal, da ga tu zaseče ili recimo na polovinu širine prozora
, al ne znam kako bi realizovao tako nešto.
Evo kako izgleda signal.
Hvala
Potreban mi je algoritam za automatsko deljenje signala na segmente.
Signal u sebi sadrzi recimo 11 segmenata ali neka bude X segmenata, koji su 90% isti, i izmedju kojih je pauza.
E sad, mene interesuje da li postoji negi algoritam, ili funkcija koja mi može pomoći kako da podelim taj signal u X segmenata, kako bi obrađivao svaki segment posebno, a ujedno da i kasnije pozovem sve segmente ako mi zatebaju. Bez te pauze.
Ja to mogu jako lako ručno da uradim, ali meni treba automatska detekcija. Da kada pokrenem program, da on automatski sve sam uradi.
Pada mi jedna ideja na pamet, da se to preko offset-a nekog uradi sa prozorom gledanja u budućnost, da ako naiđe na signal, da ga tu zaseče ili recimo na polovinu širine prozora
Evo kako izgleda signal.
Hvala