Šta je novo?

Pomoć-Low Profile grafička kartica

Lucchese

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2007
Poena
301
Ljudi pomagajte!
Potrebna mi je neka low profile grafička kartica, za desktop HP brand računar, po mogućstvu 128 bit-na. Zvao sam gomilu firmi po gradu i nisam dobio pozitivan odgovor, ili ne znaju šta je low profile, ili nemaju, uglavnom. Molio bih ako neko ima inform,aciju gde mogu nabaviti istu, ili ima kojim slučajem u prodaji tako nešto da mi se javi

064-242-55-00
[email protected]

Hvala

Koliko ja znam, low profile i 128bit nikako ne ide zajedno. :smoke:
Koji je racunar u pitanju, jer ima PCI-e ili AGP slot?

eee da, sad mi je jasno shta to 'low profile' dodje...zbog konstrukcije tvog desktop kucista ne bi mogao 'ubosti' neku jachu karticu 'full-height' karticu jer ona fizichki ne bi stala.

Npr.
9002112_1.jpg

Ova bi verovatno stala, ali bi morao da odshrafish onaj limchic na grafichkoj.

9005789_3.jpg

dok ovako neshto vec ne bi stalo.

Drugar je imao isti problem, imao je Compaq-ovu 'trojku' i hteo je da zameni grafichku, ali nigde nije mogao da nadje grafichku koja bi mogla da stane u njegovo kuciste. Na kraju je prodao taj rachunar i uzeo novi u normalom tower kucistu.

Poslednja izmena:
Hvala Sasa,
Bas sam juče i iskopao u Pakomu isti taj model, samo što ljudi nisu mogli da mi mpotvrde da staje u kućište, sve dok na kraju nisam zvao njihov servis da mi i oni to potvrde, pošto mmi je delovalo da ovaj izlaz sa strane može da se odvoji uz skidanje limčića.
Tako da, hvala svima u svakom slučaju na trudu da mi pomognu

Bojan

Sinoc sam karticu drzao u rukama i mogu ti reci da je pravljena bas za niska kucista, cak ima dodatni manji limcic koji stavis umesto ovog normalne velicine, samo sto je kartica HDMI tj. nema klasican TV-out, mada ima adapter HDMI->DVI.
Sve u svemu jeftina kartica sa DDR3 memorijom (doduse 2.0ns tako da je na pola puta izmedju 1600pro i 1600XT/1650pro).

:vomit:Kakav je odnos recimo 3450/di/256 ona je isto low profile u odnosu na predodne ponuđene ? Mene isto interesuje posto imam dell optiplex 755 sa integrisanom mislim x3100. Doduse postoji i 8400gs, ali bi ipak dao prednos 3450 zbog bolje video podrške. Ne znam tacno kakve su razlike u igrama u odnosu na EAX1600PRO/I/256M koju pominje sasamil posto ona ima ddr3 memoriju. Ne igram neke zahtevne igre(najvise war 3) ali bih ipak unapredio malo grafiku po pristojnoj ceni.
I pitanje za sasamil-a kako se nosi ova moja integrisana sa navedenim karticama.

Pozdrav svima!

Evo sad nadjoh i neku novu S3 chrome 430gt koja je isto low profile i malo brza od 3450 i 8400gs, ima mali aktivni kular ali ipak je to s3 :wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno