Šta je novo?

Pomoć, Hotmail ne radi!

Hardcore

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2003
Poena
619
Na računaru moje prijateljice Hotmail jednostavno neće da radi!? :mad:
Probao sam iz IE-a, Firefoxa, Opere, ali svuda rezultat isti: upišem korisničko ime (e-mail adresu) i password, i kad kliknem na "Sign-in", tu počene nešto da učitava, ali nastane zastoj i ništa se dalje ne pojavljuje, ma koliko čekao.
Imate li ideju kako da joj pomognemo.
:wave:

Jel' radi bilo sta drugo gde je potrebno logovanje? Npr. jel' mozes da se logujes na forum sa te masine?

Ni meni nece da radi Hotmail iz Explorera, ali radi bez problema iz FireFoxa ili Opere. Samo sto je kod mene verovatno neki spyware ostavio trag u exploreru, iako mi je masina po "recima" AdAware, SpyBoota, Spy Sweepera i Pest patrola cista 100%...

Sve sam probao ali posle upisivanja imena i lozinke jednostavno ne uradi redirekciju na novu stranu.
Svi ostali mailboxovi, forumi i drugo rade poputno korektno.

Hardcore> Na računaru moje prijateljice Hotmail jednostavno neće da radi!!

Koji firewall je instaliran?

testthenext je napisao(la):
Ni meni nece da radi Hotmail iz Explorera, ali radi bez problema iz FireFoxa ili Opere. Samo sto je kod mene verovatno neki spyware ostavio trag u exploreru, iako mi je masina po "recima" AdAware, SpyBoota, Spy Sweepera i Pest patrola cista 100%...

Sve sam probao ali posle upisivanja imena i lozinke jednostavno ne uradi redirekciju na novu stranu.
Svi ostali mailboxovi, forumi i drugo rade poputno korektno.

Upravo to se i kod nje (ne) dešava. Moguće da je neki "đavo" ušao, iako su i F-prot i Ad-aware aktivni...

Laki Strajk je napisao(la):
Hardcore> Na računaru moje prijateljice Hotmail jednostavno neće da radi!!

Koji firewall je instaliran?

WinXP+SP2-ov.
Mada, probao sam i kad je isključen i ista stvar...
:crash:

Kad probam sa drugog računara, a preko istog provajdera, i na isti HOTMAIL nalog: RADI! (dakle, nije do provajdera, ni do naloga)
Sa druge strane, na istom računaru, a preko drugog provajdera: isto RADI! (znači, nije do računara, niti do nekih podešavanja browsera!)
:wall:

Šta mogu da zaključim?
Dva put ništa jednako je ništa! Crva nije ni bilo! (ni pravog, ni računarskog)

Situacija je za "Zonu sumraka"... :S:

Ne znam... meni je ta jedna masina dosta bitna i ne bih reinstalirao sistem. Verovatno cu probati da uradim neku "transplataciju" Promenicu vecinu dll. fajlova Internet explorera ili barem explorer.exe sa drugog, zdravog operativnong sistema.

Verovatno je neki glupi adware software napravio redirekciju sa hotmaila u okviru sistemskih fajlova, i kada je obrisan, to je tako ostalo. Nemam drugo objasnjenje.

Pogledacu dakle negde spisak sistemskih fajlova od IE i zameniti ih istima sa nekog zdravog XP sistema. Naravno, sve to kada je taj Win vezan kao slave disk. Dakle, nije aktivan a komp je dignut sa drugog OS-a.

Inace, ja za svaki racunar imam rezervni hard disk, koji stoji u masini neprikljucen, i na kome se nalazi zdrav OS i najvazniji programi za moj/nas posao. Tako da nas nista ne moze iznenaditi. U slucaju neke gluposti, samo se isteka svakodnevni hard i poveze ovaj rezervni na IDE i struju.

A svi poslovi se nalaze u lokalu na Mirror Raid-u plus na serveru, pa sam 100% bezbedan od gubitka podataka!

Vrh Dno