Šta je novo?

pomic oko seminarskog

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
radim seminarski rad iz informatike virusi i kontrola.imama neke uopstene podatke.da li mozete da mi preporucite neke sajtove sto se tice ovoga.znaci trojanci,crvi,virusi boot sektora,virusi komandnog procesora itd.sa slikama pomogucstvu.

da ne otvaram novi topik .kada skinem postu sa mejla odma me diskonektuje .kako to da popravim.

Gavri je napisao(la):
radim seminarski rad iz informatike virusi i kontrola.imama neke uopstene podatke.da li mozete da mi preporucite neke sajtove sto se tice ovoga.znaci trojanci,crvi,virusi boot sektora,virusi komandnog procesora itd.sa slikama pomogucstvu.

da ne otvaram novi topik .kada skinem postu sa mejla odma me diskonektuje .kako to da popravim.

dobar si ti neki :D ... kazes diskonektuje te a? Da nije neki "virus"? samo cini mi se da tu izostaje i "kontrola" :)

mozda bolje da uzmes neku drugu temu za seminarski :D

ajd' da ne duzim ... type; (D)

Gavri je napisao(la):
kada skinem postu sa mejla odma me diskonektuje .kako to da popravim.

Koji program za mail koristis?

Pazi ako koristish Outlook onda idesh u Tools>Options>Connection pa pogledaj dal je chekirano "Hang up after sending and receiving"...Ako jeste , samo ga uncheckiraj i to je to...Ovo je sve u outlooku koji dolazi uz WIN XP . Isto je u svakom (samo ne pishe Hang up after sending and receiving nego neshto drugo - koliko se ja secam)...A shto se tiche virusa , trojanaca...Pogledaj google.Siguran sam da cesh tamo naci sve shto ti treba...

Gavri je napisao(la):

Pa za info o virusima pogledaj za pocetak http://www.zastita.co.yu, a onda redom sajtove proizvodjaca AV software-a
www.sysmantec.com
www.avp.com
......

hvala svima ali ovaj sajt zastita ne postoji.

Nazad
Vrh Dno