hogubadagri
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2007
- Poena
- 319
Kupio sam LG 222ws pre 30 dana. Od skoro mi se desava kad restartujem racunar da mi se pojavi crna linija sirine 1cm preko cele visine uz levu ivicu ekrana. Kada stisnem auto slika se rasiri u levu stanu za prostor te linije ali se pojave plave linije po vertikali na svakih 2 cm celom sirinom. Neprimetno na pozadinini ali kada se gleda tekst primetno dovoljno da cak i smeta. Posle stisnem jos par puta auto i slika ponovo ok nema linija nije prosirena. Graficka kartica je Gainward GLH 7300gt ddr3. Pored toga imam i asusovu tv karticu. KOja je pravila problem jer treperi ekran kada se ukljuci kablovska(sbb) u nju. Pa sam ukljucio monitor u uticnicu bez uzemljenja.
Interesuje me da li je neki kvar na monitoru i da li trebam da ga vratim ili je problem sto nije monitor na uticnici sa uzemljenjem (mada sem te crne linije u levom kraju ekrana ostale stvari su se javljale i pre. Hvala unapred
Interesuje me da li je neki kvar na monitoru i da li trebam da ga vratim ili je problem sto nije monitor na uticnici sa uzemljenjem (mada sem te crne linije u levom kraju ekrana ostale stvari su se javljale i pre. Hvala unapred