Šta je novo?

Pomagajte

laki_mafija

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2004
Poena
304
ljudi poludecu od ovog kompa :wall: .juce sam uzeo komp,amd 2800+,gigabajtova ploca k7 triton,256 ram 120Gb maxtor,radeon 9250 i jos neke sitnice,i desava se sledece:komp se sam pali?iz cista mira.pa me to mnogo ali mnogo nervira.ima li mu pomoci ili da trazim da mi daju novi.i jos jedno ne mogu da smanjim hardware acceleration.kako ga samnjim na neku nizu vrednost od maximalne on ga kad izadjem iz control panela vrati na max.moze li mi neko pomoci.hvala na svim savetima

To ti je zbog AMD-a :d

Možda nisu lepo prikačili one konektore na ploču. I što smanjuješ hardversku akceleraciju? Ona i treba da stoji na max.

pa smanjujem jer imam problema sa hitman 2.nece nesto da radi tj.nece da digne igricu,i kad smanjim to onda mi radi bez problema

Vidi da ti nije u biosu namesteno automatsko paljenje kompa. Ili je mozda namesteno da se pali pri pomeranju misha ili pritiskanja nekih od tastera na tastaturi.

Za paljenje kompa: Imao sam taj problem prije, sa svojim racunarom, i rijesio sam ga cackanjem u BIOS-u. Samo nadji opciju za automatsko paljenje racunara, kao sto rece Bojan, i iskljuci je. Voila! 🙂

Ovo drugo ne znam...

laki_mafija je napisao(la):
pa smanjujem jer imam problema sa hitman 2.nece nesto da radi tj.nece da digne igricu,i kad smanjim to onda mi radi bez problema
A da probas da stavis novije drajvere?

Nazad
Vrh Dno