Šta je novo?

Pomagajte,nista mi nije jasno...

tiho86

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2008
Poena
301
Pozdrav svima na forumu.Imam dva problema kojima nikako ne mogu da nadjem uzrok.Prvi problem je vezan za Facebook,kada sam juce pokusao da se "prijavim"izbacuje mi da mi je pogresna sifra/user,vidim lepo upisan username kucam sifru ponovo isto izbacuje gresku.Onda odlucim i odem na opciju reset password,i vidim da u poruci pise da ce mozda da potraje dok mi posalju email.To sam uradio juce popodne i nista mi nije stiglo(ni kao spam)najvise me buni sto nisam mogao da se prijavim sa mojom sifrom,a sigurno je nisam zaboravio ;).A sto se tice drugog problema on se sastoji u tome da nikako ne mogu da udjem na forum SK,kad odem na bokmarks i izaberem samo mi izbaci gresku,pokusao sam i kucajuci u pretrazivac,ali ni tako ne mogu da pristupim.Stvarno ne znam kako da resim ova dva problemcica,i kako je moguce da samo sa ova dva "servisa"imam problem a svi ostali sajtovi rade normalno

2) Mozda nisi u bookmarks-u promenio co.yu u co.rs

a za prvo moguće je da ti je neko provalio nalog pa promenio šifru i zadani mail ili CapsLock :D

Poslednja izmena od urednika:
Pa ne mogu nikako da promenim sifru,kad nece da mi "resetuju" prethodnu.Kad kliknem na link za SK u pretrazivacu mi napise w.sk.rs/forum pa mi izbacuje pogresna adresa.A kad upisem tacnu adresu opet izbaci w.sk.rs/forum :wall:

Probaj iz nekog drugog browsera

Za SK je problem do njih...idi na sajt pa odatle na forum. Prebacuju se na novi softver ...

Na forum sam uspeo da udjem,a evo kakvu sam poruku dobio od FB
We were unable to find an account associated with the email address you submitted your question from.

If you have a Facebook account that is associated with a different email address, please email us from that email address and copy and paste this email into the new email, so that we may confirm your account ownership for security purposes. Please include your name and date of birth (month/day/year).
Nije mi bas jasno sta treba uraditi?Sta treba poslati i sa koje adrese?

Posalji im mail sa mail adrese sa kojom si se registrovao na face book u kome ces kopirati taj njihov ^^ mail i jos napisi svoje ime i mesec/dan/godinu rodjenja

Najverovatnije su te obrisali...:( Tako da moras ponovo da se registrujes...

Vrh Dno