Pozdrav svima,
Jaoj ne znam sta da radim vise boli me glava posle ovoliko iscimavanja.
Kupih danas Abita nf7-s novu plocu ver. 2.0 , sa CPU XP 2600+, 2x corsair 512 400 ddr.
Sve ja to lepo ubodem i upalim ploca se probudi pokaze cpu 1666mhz, ja udjem u bios namestim sve paramtere instaliram OS XP, restartujem masinu i podignem na 166Mhz FSB. Desetak sekundi posle dizanja racunar se sam od sebe ugasi :wall:
Ja sta je ovo koji ku..
Ok mozda treba napona dodam napona na 1.75V malo chipsetu ....
Resetujem i posle 3 sekunde komp se ugasi.
Ja tu poludim i vratim sve na 133mhz fsb i zavrsim instalaciju Win-a.
Posle toga krenem na fsb 140 i kompjuter se u biosu ugasi.
Zatim ja skinem novi bios uradim update sve prodje glatko udjem u bios FSB 140 Mhz i racuner se opet posle 20 sekundi ugasi.
Posle ni ne stignem da udjem u bios odmah se ugasi.
Odem do ortaka koji ima A7n8x deluxe i njemu odlicno radi na 166Mhz FSB ,a mem na 400.
Sta je ovo i sta da radim pomagajte ljudi

Jaoj ne znam sta da radim vise boli me glava posle ovoliko iscimavanja.
Kupih danas Abita nf7-s novu plocu ver. 2.0 , sa CPU XP 2600+, 2x corsair 512 400 ddr.
Sve ja to lepo ubodem i upalim ploca se probudi pokaze cpu 1666mhz, ja udjem u bios namestim sve paramtere instaliram OS XP, restartujem masinu i podignem na 166Mhz FSB. Desetak sekundi posle dizanja racunar se sam od sebe ugasi :wall:
Ja sta je ovo koji ku..
Ok mozda treba napona dodam napona na 1.75V malo chipsetu ....
Resetujem i posle 3 sekunde komp se ugasi.
Ja tu poludim i vratim sve na 133mhz fsb i zavrsim instalaciju Win-a.
Posle toga krenem na fsb 140 i kompjuter se u biosu ugasi.
Zatim ja skinem novi bios uradim update sve prodje glatko udjem u bios FSB 140 Mhz i racuner se opet posle 20 sekundi ugasi.
Posle ni ne stignem da udjem u bios odmah se ugasi.
Odem do ortaka koji ima A7n8x deluxe i njemu odlicno radi na 166Mhz FSB ,a mem na 400.
Sta je ovo i sta da radim pomagajte ljudi