Šta je novo?

Pomagajte ljudi...

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
Ne mogu da instaliram DirectX 9c,pocne instalacija i zavrsi se posle par sekundi i pise kao uspesna instalacija press finish,a
u stvari nista nije instalirano i dalje mi stoji verzija DirectX 9b.......da li moze nekako da se izbrise DirectiX pa da probam
na cisto da instaliram 9c ili sta vec da radim?

u tom slucaju sam puko...jer ovako nece da ga instalira...jedino da brisem ceo windows

Jesi li siguran da ti DirectX 9c nije instaliran? To se meni dešavalo kada sam pokušavao ranije da zbog nekih igara instaliram DirectX 9c, a čak mislim, nisam siguran, da on stiže sa SP2. Proveri još jednom pre nego što ''ubiješ'' Windows.

Hmz, to se meni desava jer imam taj directX 🙂
bolje ti proveri da li je to taj i procitaj iznad tog finish sta pise ...
Ja mislim da pise da je vetj instaliran ..
btw: nemoj da se cimas toliko, dok ti nejavi da nesto nemoze da shljaka bez toga opusti se 😉

Pogledaj na C:/root imas li nekih novih foldera. Ako se ne varam i ako je u pitanju reditribute verzija, sada ti je instalacija raspakovana tamo, treba jos da je pokrenes.

Secam se da ima programa koji deinstaliraju directx. Potrazite po forumu.
Poz!

Ako imas instaliran SP2 automatski imas instaliran i DirectX 9.0c. Ako nemas onda ga ''instaliraj''. :type:
Poz.

pokrenem dxdiag i pise verzija directX 9.0b...imam i instaliran SP2,zasto onda ne pise
da je verzija 9.0c?
NFSU2 nece ni da se pokrene!!!
ako neko ima link ka programu za brisanje DirectX nek postuje...

Poslednja izmena:
Hmz, meni nije ni trazio instalaciju directx-a za nfsu2 a imam sp2, i od tada nisam instalirao ni jedan directx ..
Hmz ...

Sad sam provalio...da imam SP2 sa neispravnim directX 9.0c kome su dva directX fajla
neispravna (starija verzija),tako da sam izbrisao SP2 i sad se bez problema instalira 9.0c...ali posto mi treba SP2 sad cu ponovo da ga instaliram pa cu ovim programom
sto mi je poslao Mihha da izbrisem tu neispravcnu verziju i konacno instaliram ispravnu🙂

Nazad
Vrh Dno