Šta je novo?

Pomagajte ljudi-hitno je-ghost problem....

kiborg21

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2005
Poena
309
Dakle ovo mi se prvi put desilo posle mnogo gostovanja: trebalo je da gostujem sa Seagate od 20 Gb(sa jako bitnim podacima-par Gb) na isti takav(prazan). E, krenuo sam sa Ghost disketom kao i uvek: disk to disk, e kad sam dosho do source i destination-vidim iste velicine po jedna particija na oba, nema razlike, ne znam koji je koji; al znam ranije kad pokusam sa praznog da gostujem na pun, da me upozori, sad NIJE! Znaci sad su oba prazna!!! Ljudi u frci sam, pomagajte ako znate neki dobar program za recovery particija, ili samo podataka-podaci su uglavnom tekstovi...Pokusao sam programom Recover my files, i nasho je posle 1 sata oko 20000 tekstualnih fajlova, al sve su im ikonice-ona bela kockica, pa moram svaki put 'open with', i otvaro sam i sa wordom, wordpadom, notepadom, uglavnom sve deluje ko html kod svaki fajl...ili je prazno. Pomagajte, molim vas..... Hitno je, a nije moj hard...
Hvala unapred.

paaaaaaa
ako ti getdataback ne pomogne
imas 2 opcije
1.par likova koji rade recovery a mozes ih naci u oglasima ili
2.da places i da vise nikad ne radis nesto u vezi racunara a narocito ne za pare

EasyRecoveryPRO...Die beste ;)

Ja sam u slicnoj situaciji jednom takav disk nakacio na drugi racunar sa operativnim Windows-om i pomocu programceta FileScavenger sve vratio na mesto. Fajl sistem je bio NTFS a za FAT32 ne znam.

Uspeo sam sa GetDataBack da vratim vecinu podataka, ali nekih 30% Word i powerPoint fajlova ne mogu da otvorim. To mi je jako bitno da se izvuce text iz tih fajlova. Jel postoji neki repair program za office paket, ili samo za *.doc ?

lepo ti rece covek
EasyRecoveryPRO...Die beste
probaj verziju 6 koja je vracala podatke sa dva puta formatiranog diska :type:

Poslednja izmena:
kiborg21 je napisao(la):
Dakle ovo mi se prvi put desilo posle mnogo gostovanja: trebalo je da gostujem sa Seagate od 20 Gb(sa jako bitnim podacima-par Gb) na isti takav(prazan). E, krenuo sam sa Ghost disketom kao i uvek: disk to disk, e kad sam dosho do source i destination-vidim iste velicine po jedna particija na oba, nema razlike, ne znam koji je koji; al znam ranije kad pokusam sa praznog da gostujem na pun, da me upozori, sad NIJE! Znaci sad su oba prazna!!! Ljudi u frci sam, pomagajte ako znate neki dobar program za recovery particija, ili samo podataka-podaci su uglavnom tekstovi...Pokusao sam programom Recover my files, i nasho je posle 1 sata oko 20000 tekstualnih fajlova, al sve su im ikonice-ona bela kockica, pa moram svaki put 'open with', i otvaro sam i sa wordom, wordpadom, notepadom, uglavnom sve deluje ko html kod svaki fajl...ili je prazno. Pomagajte, molim vas..... Hitno je, a nije moj hard...
Hvala unapred.

Meni je program active undelete5.1 vratio fajlove sa harda koji je imao ****** i bootfile,medjutim sve sto je bilo vece od 100 mb nije uspelo(filmovi),inace easyrecovery, getdataback... nijedan nije uspeo,sem gore navedenog.

EasyRecoveryPRO...Ufff ,spasio me.
Hvala na savetima...
Odlican je program stvarno, uspeo sam s njim da recoverujem vecinu word documenata, ali jako malo power pointa sam vratio. Jel ima neki programcic bash za ppt fajlove?

Nazad
Vrh Dno