Šta je novo?

Pomagajte ljudi ako boga znate

bez_nika

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2004
Poena
319
Znam da sam malo zakasnio za ovo ali nikako nemogu da predjem misiju Demolition man u Vice city-iju. Pa ako neko ima save game od tog nivoa ili neki konstruktivan predlog nek se javi.Ovo mi je drugi put da igram igicu i zaglavljujem se na tom nivou.

E bas si me utjesio. A sta mislis sta radim zadnja 4 dana?

Glavni razlog zbog kojeg sam momentalno iscupao kabal od kompa iz zida (u toku igre; posle nedelju dana mucenja sa tom smrdljivom misijom :x ) i polomio CDove te igre je upravo ta misija.

Naso sam na netu save game od nekog tipa skinuo ga u kompjuter i rijesio problem. :banana:

Demolution Man-misija sa helikoptercicem?
Vreme se racuna od kada se preuzme prva bomba,a do tada treba uci u zgradu,
poubijati sve cuvare sa cekicima i pistoljima.Posle u
zgradu bez cuvara pokupiti prvu bombu i postavljati ih
od prizemlja ka gornjim spratovima.
P.S.:Moderatori ako sam promasio nivo obrisite post
@Bunto ako ni ovako ne prodjes onda ....

Ja sam kod toga odustao...
ako mozes salji save

Polako ljudi, nije to tako tesko.
Zahteva vezbu u letenju tima malim cudom ali nije nesavladivo. Pored toga, helikopter se moze iskoristiti kao vrlo efikasno oruzje. Dovoljno je nisko leteti u pravcu cuvara i posecices ih kao repu :D .
Drugo, dovoljno je doci blizu bureta (u svetleci krug) i baciti bombu sa bilo koje visine, sama ce se postaviti na bure.
Trece, i poslednje, tice se zadnjeg sprata. Nije bas ocigledno ali iznad stepenista koje vode na zadnji sprat nema betonske ploce. Dovoljno je kretati se vertikalno, okrenuti se u suprotni smer od smera u kojem se dize stepeniste i levo iza ugla je bure.

Ako nikako ne ide, batali ovu misiju za neko vreme. Nije neophodna za napredak u igri. Jednom kada dodjes do toga da se otvore mostovi, na severu zapadnog ostrva mozes kupiti garazu koja na krovu zgrade ima helikopter (kojim naravno mozes da se vozikas). Posluzice ti tako lepo za trening letenja da ce ti kasnije "Demolition Man" misija izgledati prosto kao pasulj.

Cao.

Poslednja izmena:
Za sve koji nisu presli demolition man

Prilozi

• GTAVCsf1.zip
    32.3 KB · Pregleda: 43
Recoba20 je napisao(la):
Glavni razlog zbog kojeg sam momentalno iscupao kabal od kompa iz zida (u toku igre; posle nedelju dana mucenja sa tom smrdljivom misijom :x ) i polomio CDove te igre je upravo ta misija.
E čekaj da vidiš misiju "Supply Lines" u San Andreas, ima da :crash: monitor i iskomadaš cd-ove zubima :D

Poslednja izmena:
about:blank je napisao(la):
E čekaj da vidiš misiju "Supply Lines" u San Andreas, ima da :crash: monitor i iskomadaš cd-ove zubima :D
Jel isto na foru sa ovim RC helikopterima ili je nesto drugo u pitanju. Ako je RC glupost da odma trazim save game i za to :-devil-:

Nazad
Vrh Dno