Crnogorac081
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 319
Imam xp pro i sinoc mi je crko...Do juce mi je sve super radilo i odjednom je usporio toliko da sam morao da ga restartujem na dugme sto mi se nikad nije desilo do tada i sad kad ga upalim daje mi one opcije da ga dignem u safe mode itd... E sad kad izaberem onu opciju zadnja konfiguracija on mi pokaze onu sliku windows XP [loading..] i onda na pola sekunda mi pokaze neki plavi ekran sav ispisan (koji jos uvijek nisam uspio da pauziram da vidim sta pise) i restartuje komp i tako sve ispocetka.. Kad izaberem safe mode izbacuje mi sledece redove: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\ .... i tu mi izbacuje sve \driver\ XXX . sys fajlove itd...
E sad posto mi se ovo prvi put desava na XP (prije sam koristio 98 na starom(ovom) kompjuteru pa kad zasteka iz dosa izbrisem windows pa reinstaliram..) treba mi pomoc kako da popravim ovo, i kako da spasim podatke s diska... Napominjem da je konfiguracija ok i da je do sad radila besprekorno... Kad sam prije nosio kod druga disk da prebacim neke filmove nisam mogao da udjem u svoje fajlove(imam onaj administratorski nalog) preko njegovog kompjutera...pa da li postoji neka fora da ja ponesem kod njega hard disk pa da prebacim sve fajlove koji mi trebaju pa da formatiram disk...
Pomagajte...
E sad posto mi se ovo prvi put desava na XP (prije sam koristio 98 na starom(ovom) kompjuteru pa kad zasteka iz dosa izbrisem windows pa reinstaliram..) treba mi pomoc kako da popravim ovo, i kako da spasim podatke s diska... Napominjem da je konfiguracija ok i da je do sad radila besprekorno... Kad sam prije nosio kod druga disk da prebacim neke filmove nisam mogao da udjem u svoje fajlove(imam onaj administratorski nalog) preko njegovog kompjutera...pa da li postoji neka fora da ja ponesem kod njega hard disk pa da prebacim sve fajlove koji mi trebaju pa da formatiram disk...
Pomagajte...