jhoni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.01.2011
- Poena
- 170
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kao neko ko ne igra puno igre, a sa mogucnoscu da pokrenem voznje i sportske simulacije. (cekam da izadje neka drift, mislim da ce 2025), trebaju mi cpu, maticna, 16gb ram i ssd 250gb. Nesto sto bi bilo u sklopu sa mojom grafickom RX 5500XT 4GB PULSE, da nije neki overkill. Trenutno koristim monitor od 19 inca, ali i to imam nameru da menjam u nekom trenutku na 21 inc. A sa druge strane, da moze windows 11 bez rufusa i zaobilazenja prepreka. I ako bi to radio sa rufusom i ostao na "prastaroj tehnologiji", na sta bi licila podrska za updatee?
Mozda me i odgovorite od kupovine.
Trenutna konfiguracija je i5 2500, asus p8b75mlx, 8gb rama.
Ne planiram buduce nadogradnje, osim jedino rama, ako bi dodavao.. Npr za sada jedan stap od 16gb.
Nesto sto sam gledao je ryzen 5 4500 i ryzen 5 3600, ali ako bi mi neki jeftiniji procesor zavrsio posao a da je nov,, sa npr Asus A520M K plocom, uzeo jeftinije. Vredi li gledati nesto sa 4 jezgara i 8 treads?
Sto se mene tice, mogao bi i dalje Intel da koristim. I3 10100f, ako bi zavrsilo posao, da imam nesto novije, vise mi je do win 11 nego do igara. Onda bi se i budzet smanjio,
Mozda me i odgovorite od kupovine.
Trenutna konfiguracija je i5 2500, asus p8b75mlx, 8gb rama.
Ne planiram buduce nadogradnje, osim jedino rama, ako bi dodavao.. Npr za sada jedan stap od 16gb.
Nesto sto sam gledao je ryzen 5 4500 i ryzen 5 3600, ali ako bi mi neki jeftiniji procesor zavrsio posao a da je nov,, sa npr Asus A520M K plocom, uzeo jeftinije. Vredi li gledati nesto sa 4 jezgara i 8 treads?
Sto se mene tice, mogao bi i dalje Intel da koristim. I3 10100f, ako bi zavrsilo posao, da imam nesto novije, vise mi je do win 11 nego do igara. Onda bi se i budzet smanjio,
Poslednja izmena: