Šta je novo?

Poludeo SL45i, pomagajte

james

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2001
Poena
609
Danas mi se desila jedna uzasna stvar:((. Moj siemens sl45i se poceo mnogo cudno da ponasa. Imam ga vec neki 4-5 meseci ( vezija softwera 22) telefon je radio savrseno, do danas.
Sve je pocelo u trenutku kada sam hteo da pristupim imeniku,telefon se ugasio to sam pokusao jos 2-3 puta i opet se gasio. Sve ostalo je savrseno radio i mp3 i java sve.
Medjutim vrlo brzo telefon poceo jos da zeza. Prvo nije hto da zove, odnosno kada pritisnem zeleni taster telefon jednostavno se vrati na pocetan ekran posle toga i zvono i vibracije su prestale da rade kada me neko zove (mada je kod poruka to radio). Vrlo brzo tel je skroz prolupao udjem u neki meni i blokira. Pored toga nije hteo u opste normalno da se ugasi( kada se drzi crveno dugme, izvrti animaciju, ali je ne iskljuci).
Danas oko 18 je pocelo da radi i zvono i vibracije (kada neko pozove) ali i dalje se kada pritisnem strelicu(da udejm u imenik) tel se gasi. Kada sam dosao kuci stavio sam mu 54 verziju softwera (BTW java je ostala) ali i dalje se telefon gasi kada zelim da udjem u imenik (Inace imenik sa kartice radi normalno). Ljudi sta se desava??????????
HELP

Nazad
Vrh Dno