Šta je novo?

poludeo mi Internet Explorer

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Ljudi ne znam sta je mom Internet Exploreru. Koristim verziju 5.5
U zandje dve nedelje mi se desava da tek odjednom pocnu da izlecu prozori i nikako ne mogu da ih zaustavim. Ja ih gasim sto brze mogu, ali oni jos brze iskacu. Jedino mogu da idem na ctrl+alt+delete i da pokusam da iskljucujem prozore koji iskacu na end task mada to u vecini slucajeva ne pomaze. U najgorem slucaju moram da restartujem kompjuter i to moram na dugme da ugasim jer sve zivo blokira, a u najboljem slucaju na end task pogasim skoro sve prozore koji su mi otvoreni. Mnogo me nervira u zadnje vreme. Zamislite kako je to kad otvorite 20 prozora i onda vas *****e poludeli IE. I samo da napomenem da se to uglavnom desi kad se ucitava neka stranica, a ja je ugasim dok se ucitava. Onda se ona (ta stranica) pomisli "ti li ces mene da iskljucujes, cek da ti pokazem" 🙂
Sta mu je.

I zanima me sto kad browser ne moze da nadje neku stranicu on i otvara xupiter.com Nervira me to.

Hvala svima.

Pozdrav.

Jel to sto sam pokupio neki virus ili.
Nemam trenutno nijedan avp, a visim po 5 sati dnevno na netu. Ma pun mi je kompjuter virusa sigurno. Planiram da formatiram disk uskoro.

U outlook-u idem na file export i on me pita jel hocu da iz outlook expresa prebacim u outlook. Ja idem na ok, a on mi onda kaze da mi outlook nije mail client default i prekine mi operaciju. Sta sad.

A ZoNi je ispustio (nije mi jasno kako mu se to desilo, obicno ne propusta, kao ni ja) da ti preporuci da za srfovanje po netu koristis MyIE2 browser (koji se oslanja na IE). Izmedju ostalog ratosiljace ce te prozora (reklama) koji iskacu, jer ih blokira (mnogi sajtovi su napravljeni tako, npr. yahoo). A ima i druge fantasticne opcije. I besplatan je.

http://www.ruihehang.com/myie2/files/myie2beta.zip

Raspakujes taj zip u neki folder koji prethodno napravis, pa samo kliknes na myie.exe. Dakle nema neke posebne instalacije. Lako ces se snaci posto je dosta toga slicno sa IE, a mocno je jer npr nove prozore ne otvara posebno, nego u okviru istog prozora (pa mnogo lakse mozes da pregledavas vise stranica), a i sve otvorene prozore (odnosno sajtove) mozes da sacuvas kao grupu (Shortcuts>Groups) pa da npr. sutradan posetis iste sajtove (koji ce prikazati aktelni sadrzaj). Isto kao sto cuvas favorites, s tim sto favorites cuvaju samo jedan link, a groups mogu da cuvaju vise stotina - pa da ti sve sajtove koje sacuvas otvori jedan do drugoga i to redosledom kako si ti otvarao. Ovo je samo jedna od stvari koje su sjajne, a ima toga jos, zavisi sta je kome potrebno

DS9 je napisao(la):
A ZoNi je ispustio (nije mi jasno kako mu se to desilo, obicno ne propusta, kao ni ja) da ti preporuci da za srfovanje po netu koristis MyIE2 browser (koji se oslanja na IE).
a da... godine pritisle, pa se zaboravlja 😀

DS9, naravno da si u pravu za MyIE2! Ja bih samo dodao jos par super opcija:
- jednostavno snimanje Flash animacija sa bilo kog sajta
- omogucavanje "desnog klika" i na sajtovima na kojima je to zabranjeno
- simpaticni skinovi
- URL shortcuts...

Ili ako ti se ne svidja MyIE (ne vidim zasto ne bi) moze i Zero PopUp da pomogne. U pitanju je mali IE plugin koji ne dozvoljava popup prozore...

Nazad
Vrh Dno