Šta je novo?

Polozaj monitora na stolu!!!

Alien022

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
304
Hteo bi da znam dali je vazan polozaj monitora na stolu!!! I dali prisustvo drugih uredjaja smeta samom monitoru!!! Meni je kuciste sa leve strane odaljeno svega 10cm, a sa leva mi stoji stampac i pored njega woofer od 4.1 sistema!!! Ovo sve je zato sto mi monitor ponekad pocne da treperi!!! a koristim SAMSUNG 710N!!! Pozdrav!!!

Najverovatnije zbog woofera.Mada bi i woofer trebao da ti stoji na podu.

Pa ne znam da li kuciste nesto utice, ima onih brand-name dasktop konfiguracija kod kojih ekran po defaultu stoji na kucistu :type: , meni su i ekran i kuciste na stolu , jedan uz drugo i nadam se da nece biti nekih problema :whip: , bar ih do sada nije bilo :,,:

ako tebi ne smeta kad ti kuciste stoji pored monitora onda je sigurno zbog woofera kako je kai napisao!!! I misli msto bi ljudi izmisljali ta desktop kucista da smetaju jedan drugome!!!

Naravno da je vazan polozaj monitora na stolu, ali pre svega polozaj koji ce ti obezbediti maksimalno udobno gledanje u prirodnom polozaju, da ti se ne bi iskrivio vrat recimo:)
A da probas sve to da sklonis sa stola na dan/dva pa da vidis?
A mozda je i softwerske prirode...

poz.

Alien022 je napisao(la):
Hteo bi da znam dali je vazan polozaj monitora na stolu!!! I dali prisustvo drugih uredjaja smeta samom monitoru!!! Meni je kuciste sa leve strane odaljeno svega 10cm, a sa leva mi stoji stampac i pored njega woofer od 4.1 sistema!!! Ovo sve je zato sto mi monitor ponekad pocne da treperi!!! a koristim SAMSUNG 710N!!! Pozdrav!!!

Cek kako ti TFT treperi?

pa ne bi rekao da je softwerske prirode!!! Ja i ortak smo se zamenili na dan dva, on koristi neki DELL tft kod njega moj samsung radi bez problema, a i njegov dell kod mene radi perfektno!!! josh nisam pokushao da poskidam sve te zvuchnike sa stola... ali to mi je u planu!!!

@misko
nemam poima ali treperi!!! kao na TV-u kad je losh program!!! kao da se premotava slika vertikalno... :D

Vrh Dno