Šta je novo?

Polovni DVD-ovi

Velja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Ima li negde u Bg neka berza prvenstveno koriscenih, ali i novih DVD diskova, mozda i za razmenu cak?
Pozdrav!

I mene interesuje. Nek se javi neko ako zna ili ako ima neke svoje DVD-ove na prodaju!

Evo ja prodajem svasta ponesto...:)
Shining, Odiseja 2001, Full Metal Jacket, Star Trek 1, 2, 6, 8 - samo sto je to nesto kod Simpsona a nesto kod mene :D Kod mene su Full Meal Jacket i Star trekovi, a za Odiseju i Shining trebam da se cujem sa covekom...

Definitno zainteresovan za razmenu/kupovinu/prodaju polovnih DVD-ova (moze i novih ako je cena OK)...

Miroslav je napisao(la):
A jel zivo ono kod SKC-a nedeljom?

Nema vise nista unutra, ali valjda koliko sam cuo ima ih nedeljom ujutru ispred SKC-a, ali malo.

Jel ima neko jos neke filmove posto me ovi sto su ponudjeni ne zanimaju. E da, jel zna neko nesto detaljnije od T2 Extreme edition DVD-u (jel ima engleski titl, koje sve verzije filma ima...) i da li ga je neko u BG kupio?

Mene interesuje da li nešto ovako postoji i u Novom Sadu?

OptiPlex je napisao(la):
Evo ja prodajem svasta ponesto...:)
Shining, Odiseja 2001, Full Metal Jacket, Star Trek 1, 2, 6, 8 - samo sto je to nesto kod Simpsona a nesto kod mene :D Kod mene su Full Meal Jacket i Star trekovi, a za Odiseju i Shining trebam da se cujem sa covekom...

Koliko trazis za Odiseju?

Alexandar je napisao(la):
Mene interesuje da li nešto ovako postoji i u Novom Sadu?
Da, ima kod mene!!! Kako smes takva pitanja da postavljas?! :)

Evo, nudim:
James Bond:
A View To A Kill
Diamants Are Forever
For Yours Eyes Only

The Sopranos - Season One (6 Discs)

Uskoro stize Terminator 2: Exxtreme Edition!!!
Cotton Club
Minority Report

Ajd...

Cineman je napisao(la):
...

Da, ima kod mene!!! Kako smes takva pitanja da postavljas?! :)

Evo, nudim:
James Bond:
A View To A Kill
Diamants Are Forever
For Yours Eyes Only

The Sopranos - Season One (6 Discs)

Uskoro stize Terminator 2: Exxtreme Edition!!!
Cotton Club
Minority Report

Ajd...

Koliko cenis Sopranose?! :D

Moze samo pojasnjenje u vezi te Terminator 2: Exxtreme Edition verzije, koja je razlika u odnosu na obicnu i produzenu verziju (ona sto je isla par puta na Pink-u)?

Ponovo je remasterovana u 1080 necega (bita ili tako nesto) i zvuk je valjda remasterovan i ima neke nove special features-e. Naravno i pakovanje je u odnosu na ultimate promenjeno.
Cinemane, citaj PM ili nek mi neko kaze Cinemanov telefon. Ocu T2 extreme!

Za Cinemana: Tek sad vidim da ti forum nije ni poslao moj PM. Aj javi mi se na 063/24-71-29 posto ne znam tvoj telefon. Poslacu ponovo PM, ali za sl. da ne stigne.

Amon_Ra je napisao(la):
...

Koliko cenis Sopranose?! :D

Da li imas Sopranose na DIVX-u?

Jurim to vec duze vreme, pa ako imas kupujem odmah

pozdrav

Imam jedan film, potpuno nov za menjazu ili za prodaju. Neotpakovan, kupljen za 800din u Domu sindikata, ali mi ne odgovara. Rec je o filmu Philadelphia sa Tom Hanks-om i Denzel Washington-om. Javite se sa ponudama.

Pozdrav,
Ratko 063/24-71-29

Jel to mozda sto nema prevod :)

Cineman je napisao(la):
Jel to mozda sto nema prevod :)

Ne, definitivno nije, posto mi to ne predstavlja nikakav problem 8)
Ne svidja mi se sadrzaj filma :(

Black RIder je napisao(la):
...

Ne, definitivno nije, posto mi to ne predstavlja nikakav problem 8)
Ne svidja mi se sadrzaj filma :(
Philadelphia je bas OK film. Mozda bih uzeo od tebe, ali nisam jos 100% siguran...

Ajde vidi mozda padne i neka menjaza za T2 posto izgleda da necu uspeti da nabavim ranije, ali jos pokusavam. Naravno, doplaticu ti :)

Black RIder je napisao(la):
Ajde vidi mozda padne i neka menjaza za T2 posto izgleda da necu uspeti da nabavim ranije, ali jos pokusavam. Naravno, doplaticu ti :)

Koliko bi bilo da se "promeni" za pare? :D

Paja je napisao(la):
...
Koliko bi bilo da se "promeni" za pare? :D

Pa da kazem 750 dinara. Posto sam ga platio 800 pre nedelju dana pa stvarno nema svrhe da ga dam za manje. Nije ni otpakovan. Ako ti imas neki DVD koji bi da menjas zainteresovan sam i za to.

Nazad
Vrh Dno