^
A znam druže, u pravu si, ali tom logikom dođosmo mi i do LG G2

Ako se ne varam, čitao sam po nekim temama da dosta hvališ Z1c, i verujem ti.
Ali čak i tih 130€ mi frka. Nisam više momak da mogu "ma nek ide život", od skoro sam domaćin čo'ek, porodica, obaveze i to, pa mi svaki dinar/slobodno vreme znači.
Telefon, još uvek, nisam ni planirao da kupujem. Nego, supruga spucala svoj Huawei G300 (konačno) koji šta sve nije prošao - od gaženja do potapanja... i sad, ubi me u pojam da joj nađem neki mob. Prvo sam mislio da joj uzmem nešto jeftinije do 50-ak €, ali kada bolje razmislim, bolje da joj poklonim svoj GNex (pošto ne verujem da mogu da ga prodam za neke značajne pare), i uzmem sebi bar za klasu bolji.
Uostalom, imam ja novca i za Nexus5/G2, ali još dosta stvarčica su opticaju, a budžet ograničen: TV 42"(uskoro ću se uključiti i u toj temi); PS3; veliki sam zaljubljenik u MTB pa i bajkove gledam do 350€, PC komponente i još što šta. Do sutra bih pisao u kakvim sam dilemama, trilemama, nedoumicama, ali otišao bih u još veći off... Ne bih se odricao drugih planiranih stvari i smanjivao izdvojen novac za iste zarad boljeg telefona.
Tako da... Dođoh do cifre od 130€ za telefon, ne mogu više.