Šta je novo?

Polovan telefon sa wifi, 2mpx+, large screen

l0wfLoW

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2008
Poena
309
Koji polovan telefon uzeti a glavni uslovi su da ima wifi, kameru sa 2 ili vise mpx, pristojno veliki ekran a da ne prelazi ~130e? Gps, touchscreen i qwerty imaju prednost iako mi to nije kljucno. Treba mi nesto sto radi brze od Nokia N73 sa krcatom karticom tako da i ne trazim neki strasan odziv.

Za oko su mi zapali HTC 9100, HTC tytn, SE p1i ili u economy klasi p990 al sam laik posto nikad nisam mogao da priustim da bilo sta od ovoga uzmem u ruke pa ne znam. Mozda nesto starije iz s serije htc-a? :\

Znaci samo da ima pristojne performanse a nakon toga je kljucni faktor cena jer mi treba nesto sto samo zavrsava posao bez mnogo muke a valjalo bi i kad bi mogao da istrpi neki pristojan pad. :d

Poslednja izmena:
U principu meni ne treba neka impresivna brzina, samo da mi se ne ponavlja ista slika kao sa n73 da kad hocu na brzinu da fotnem nesto ja lepo cekam 5 sec da se ugasi screen saver, onda jos jedno 5 sekundi da mi se upali kamerica i onda jedno 2 sec nakon klika da se zapravo i zacuje onaj capture sound i onda 5 sec da pogledam sliku. :\ Znaci nemam neke zahteve za brzinom samo da nije sve u slow motionu, da kad palim app preko shortcuta da ne vidim kompletnu putanju kao na sporom slide showu nego da mi sa nekim pristojnim odzivom 1-2sec otvori ono sto sam trazio.

pa onda taj HTC 9100, tj QTEK ne bi bio loš izbor, ili nešto kao što ja imam (mada nije toliko čest) - HTC S710. ne znam za telefone sa symbianom, ali mislim da ovaj telefon (uprokos procesoru od 200MHz) ima ok odziv, nije brzinski šampion, ali ništa se ne čeka preterano dugo (sa izuzetkom SMS aplikacija, mada upališ je jednom i posle je više ne gasiš).
naravno, ima wifi, bt, qwerty, samo mu fali TS, i uz normalno krišćenje baterija lagano traje 2-3 dana

htc-s710_00.jpg

Slabo ga ima kod nas pa ga je tesko naci po ceni koja bi meni odgovarala dok neki 9100 ili tytn moze da se nadje po pristojnim cenama.

Isplati li se uzeti s710 za 85eur? Imam tu ponudu trenutno :\

opet ja :)

definitivno se isplati, pod uslovom ako nije raspad (tj ne klima se slider previše). Očekuj da gumice koje pokrivaju sd card slot i priključak za punjač budu prevelike (rastegnu se od zagrevanja i vučenja po džepovima - ja sam jednu skinuo, a drugu skratio), standardna boljka za sve S710. inače sad kad ga malo nosim, mislim da baterija komotno može i 3 dana, a sa BAŠ štednjom i cela 4 :)

jedina zamerka mu je da mu kamera nije šampion, ali može da posluži da se zabeleži trenutak.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=358&order=desc - ovde imaš dosta o ovom telefonu ;)

Dao sam decku ponudu 80 posto ne mogu da banem do bga jos 5 dana a njemu je hitno i sad mi ostade da molim Boga da je citav telefon. :D A ako nije ono sto ocekujem idu s710 i n73 za nesto valjano, al za sad jos uvek ne smem da se odreknem n73.

Jel previse spora sms aplikacija? Posto kuckam dnevno 30-ak sms-ova minimum pa ne bih da pizdim cekajuci. :trust:

nije toliko spora sms aplikacija, sačekaš sekund-dva da ti otvori novi sms (otvaranje inboxa je skoro trenutno), a sve što izgubiš čekajući nadoknadićeš kucajući na qwerty-ju (prava milina :))

srećan šoping :wave:

Jesi razmisljao o SE P990i . Ekran Veliki....ima Wi-fi. Ekran na dodir...a opet ako stavis tastaturu moze i da ne bude na dodir...a plus imas i full qwerty. Procesor je na 200mhz.Kamera je 2mpix i odgovorno tvrdim da je mozda najbrza od svih telefona napravljenih...gotovo trenutni zum ima i skljoc i sve to za manje od sekunde..a pristojne su slike jako kad se prebace na komp. Plus nije ni preglomazan...a odlican telefon za 80E...ima ih po oglasima...ako te nesto zanima baci PP :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno